Locuitorii din Murfatlar au petrecut pe cinste de ziua orașului

1647

Articole de la același autor

Peste 2.000 de persoane au participat, duminică, la "Ziua Murfatlarului", eveniment organizat de Primăria Murfatlar și Consiliul Local. Evenimentul s-a aflat la cea de-a V-a ediție și a început dis de dimineață.

Organizatorii au amplasat în zona ANL-stadion, diverse standuri, unde producătorii au expus produse agro-alimentare, artizanat, patiserie, panificație, iar cetățenii le-au putut achiziționa la prețuri rezonabile.
Mai mult, pentru cei mici au fost amenajate locuri de joacă, unde s-au putut bucura de frumoasa zi călduroasă de toamnă.
După ora 11.00, pe stadion, s-au desfășurat tradiționalele lupte tătărești (kureș). Alături de primarul ora-șului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, dar și de locuitorii de aici, au fost prezenți deputatul PDL Constantin Chirilă și deputatul UDTTMR Aledin Amet, care a venit de la Constanța special pentru acest eveniment, împreună cu președintele UDTTMR Constanța, Varol Amet.
După luptele tătărești, pe scena amenajată special pentru această zi, a urmat spectacolul copiilor din Murfatlar, prilej cu care membrii cercurilor Casei de Cultură și ai școlilor din localitate au cântat, dansat și încântat publicul spectator care i-a aplaudat pentru talentul lor.
"Ziua Murfatlarului este o ocazie pentru ca locuitorii să se întâlnească între ei să socializeze. În același timp, este o bună ocazie ca și eu să mă întâlnesc cu ei, într-un cadru mai relaxat și nu unul protocolar, așa cum este atunci când mai vin cu fel și fel de probleme pe la primărie", a declarat edilul din Murfatlar.

Începând cu ora 18.00, pe aceeași scenă s-a desfășurat spectacolul de muzică populară și ușoară cu trupe și artiști îndrăgiți. Mai exact, au cântat Ion Amititeloaie, Mariana Culda, Mariana Edulescu, Ansamblul Doina Dobrogei, Taraful Ruva, Trupa etno Mariutze, Claudette, Gașca de Acasă și Vali Vijelie.
Cei prezenți au dansat pe ritmurile ușoare și populare și, pe fețele tuturor, se putea observa că se distrează de minune. În tot acest timp, edilul Gheorghe Cojocaru a stat printre oameni și a discutat cu ei fel și fel de mici probleme.
Pe lângă muzica bună, cei prezenți au putut consuma mici și bere, organizatorii punând la dispoziție 1.200 de tichete gratuite cu care se putea lua câte o porție care conținea trei mici și o bere sau o răcoritoare.
"Ne distrăm minunat și ne bucurăm că vremea ține cu noi, deoarece a fost o zi superbă. Avem un primar tânăr și gospodar și nu putem decât să-i mulțumim că a știut cum să ne mai scoată din casă la distracție. Pe sărăcia asta, nu prea mai mergem pe nicăieri, doar la serviciu și acasă. Să-i dea Dumnezeu sănătate și să mai facă și la anul", a spus unul dintre locuitorii din Murfatlar.
Spectacolul organizat de "Ziua Murfatlarului" s-a încheiat cu un frumos foc de artificii. Mai multe fotografii de la acest eveniment puteți vedea pe www.cugetliber.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Petrecere la Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.8549 secunde