Locuitorii din Murfatlar, așteptați la Ziua orașului

1356
2
Locuitorii din Murfatlar, așteptați la Ziua orașului - murfatlarafis2011-1315592272.jpg

Articole de la același autor

Mii de persoane sunt așteptate să participe, duminică, la "Ziua Murfatlarului". Evenimentul, organizat de Primăria Murfatlar și Consiliul Local, se află la cea de-a V-a ediție, va începe dis de dimineață și se va încheia seara târziu.
Potrivit primarului orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, în zona ANL-stadion vor fi amplasate standuri unde producătorii vor expune produse agro-alimentare, artizanat, patiserie, panificație, iar cetățenii le vor putea achiziționa la prețuri rezonabile.
După ora 11.00, pe stadion, se vor desfășura tradiționalele lupte tătărești (kureș). Va urma spectacolul copiilor din Murfatlar, prilej cu care membrii cercurilor Casei de Cultură și ai școlilor din localitate vor cânta, dansa și încânta publicul spectator.
Începând cu ora 18.00, pe aceeași scenă, se va desfășura spectacolul de muzică populară și ușoară cu trupe și artiști îndrăgiți. Vor cânta Ion Amititeloaie, Mariana Culda, Mariana Edulescu, Ansamblul Doina Dobrogei, Taraful Ruva, Trupa etno Mariutze, Claudette, Gașca de Acasă și Vali Vijelie.
Organizatorii vor încheia seara cu un frumos foc de artificii.


Comentează știrea

CICI
10 septembrie 2011
MDA

BANUI CA MURFATLAR E PLIN DE TIGANI SI PROSTI DIN MOMENT CE PRIMARUL LOR, ALT PROSTALAU SI MAI MARE, CHELTUIE BANUL PUBLIC SI ADUCE CA SOLISTI TIGANI CA VIJELIE ! A INCEPUT TIGANIZAREA ROMANIEI !

nicu
10 septembrie 2011
cpm

cine p_ _ a mea e claudette asta ! asta e pi_da lui vijelie sau a carui boratura de rrom !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Petrecere la Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.5081 secunde