Locuitorii din Eforie, chemați la Referendum în ziua alegerilor locale

530
Locuitorii din Eforie, chemați la Referendum în ziua alegerilor locale - alegerieforiereferendum4-1462814555.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii din Eforie vor vota la data de 5 iunie nu numai pentru alegerea primarului, a Consiliului Local Orășenesc și Consiliului Județean Constanța, ci ei vor trebui să-și exprime și opțiunea referitoare la referendumul inițiat de primarul Ion Ovidiu Brăiloiu. 


Concret, în ședința Consiliului Local Orășenesc Eforie de ieri, aleșii locali prezenți la întrunire au votat proiectul de hotărâre referitor la organizarea unui referendum local. Scopul acestuia este de a stabili cine va administra pe viitor plajele situate pe raza localității.


"Am o veste bună! Am obținut apro-barea de către Consiliul Local Eforie a organizării referendumului local privitor la administrarea plajelor din orașul nostru! Consider că toți locuitorii trebuie să spună dacă vor sau nu vor, ca administrația locală (Consiliul Local și Primar) să se ocupe de administrarea plajelor din oraș, acestea rămânând însă în domeniul public de interes național. Mulțumesc consilierilor PSD care au susținut inițiativa mea izvorâtă din cererile și așteptările cetățenilor! De asemenea, le mulțumesc și celorlalți consilieri, chiar dacă aprobarea unora a fost parțială .... Consilierilor absenți, dl. Chiparu și dna Slătineanu, le doresc sănătate, chiar dacă mă miră absența lor având în vedere că au afaceri chiar în zona plajelor", a transmis șeful administrației publice locale din Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu. 


În altă ordine de idei, propunerea de organizare a referendumului în același timp cu alegerile locale s-a făcut din considerente temeinice, astfel fiind reduse cheltuielile. 


Pe buletinul de vot va fi tipărită întrebarea: "Sunteți de acord ca administrarea plajelor să se facă de către Consiliul Local și Primăria Eforie?", iar locuitorii vor trebui să voteze una dintre variante, respectiv, DA sau NU.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4158 secunde