Locuitorii din Cernavodă pot accesa fonduri PNDR până la 1 februarie

227
Locuitorii din Cernavodă pot accesa fonduri PNDR până la 1 februarie - cernavoda245-1358068920.jpg
Cetățenii orașului Cernavodă care sunt interesați de accesarea fondurilor europene prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), mai au timp să își depună proiectele până la 1 februarie 2013 deoarece termenul a fost prelungit. 

"Primăria Cernavodă dorește să îi informeze pe cetățenii, potențiali beneficiari ai acestor finanțări, că Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a prelungit sesiunea de depunere proiecte pentru măsura 123- Creșterea valorii adăugate a produselor agricole și forestiere", a precizat Sorina Popa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cernavodă.

Ea a mai adăugat că, instituția pe care o reprezintă a publicat pe site-ul său noul program de depunere proiecte, care inițial se încheia la data de 18 ianuarie 2013. De asemenea, sunt publicate și sumele disponibile.

În altă ordine de idei, de exemplu, pentru sesiunea 26 noiembrie 2012 - 1 februarie 2013, sunt alocați 80 de milioane de euro.

Potențialii beneficiari pot obține informațiile necesare privitoare la cerințele de conformitate aferente Ghidului Solicitantului pe site-urile www.madr.ro sau www.apdrp.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.3463 secunde