Liviu Dragnea: "PSD a votat, nu retragem Ordonanța!"

385
3
Liviu Dragnea:

Articole de la același autor

Liderii PSD s-au reunit, ieri, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național. În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre decizia Guvernului cu privire la ordonanța de urgență privind modificarea legislației penale și a proiectului de lege care vizează grațierea, măsuri care au dus la proteste în întreaga țară. 


"Am discutat cu toți colegii din țară despre situația politică actuală. PSD este un partid care a câștigat alegerile corect. Guvernul a executat puterea în mod legitim, în baza votului primit de la cetățeni. Orice încercare de subminare a activității Guvernului este o tentativă de destabilizare a României prin mijloace mai mult sau mai puțin legale. S-a reconfirmat susținerea politică a PSD în unanimitate. Să vă spun câteva lucruri despre această campania mincinoasă dusă în ultimele zile. O asemenea mașinărie de dezinformare eu am mai văzut la Revoluție și după Revoluție. Avem tot respectul pentru cei care protestează, indiferent dacă e vorba de un om sau de 60.000 de oameni. În același timp, e important ca aceste opinii să se exprime fără violență, pentru că situația din Piața Victoriei nu este situația dorită de cei care au ieșit să-și spună părerea. Rugămintea noastră pentru oamenii de bună credință este să se delimiteze de grupările care au vrut să confiște acest protest. Sper ca MAI și Parchetul să reușească să afle cine a gândit, cine a organizat și cine a plătit acțiunile violente de aseară. Vreau să felicit atât ministrul de Interne, cât și Jandarmeria, care au acționat exemplar. Azi au fost certați de președintele României, care este autorul moral al violențelor de aseară", a spus Liviu Dragnea.


Comentează știrea

europeanu
3 februarie 2017
Lectie de democratie

Pesedeii cred ca daca au castigat alegerile pot face ce vor.Sictir !

DODO
3 februarie 2017
???

Ce cistig ? cu 3 milioane din 18 milioane asta e cistig ? astia au reusit Nu ca au fost votati ci pentru ca nu a votat lumea ! ce sa mai zica Johanis cu peste 7 milioane. Diaspora nu a putut alege ca au avut decit doi senatori pentru 5 milioane de oameni Asta a fost marea gresala a lui Ciolos Se stia ca intotdeauna diaspora a spulberat PSD-ul Acum sarpele asta cu ochelari invoca votul ,,coplesitor ,,care-i da dreptul sa calce totul in picioare A demonstrat ca-l doare in c de tara si de consacinte . Ei sa scape !

cetatzeanul dispretzuit !
3 februarie 2017
constatare

PSD SI ALDE, NU DATZI INAPOI, CE ATZI HOTARAT, SA RAMANA HOTARAT ! INCEPAND CU PRESEDINTELE johanis kw PLUS CEI CARE-L SPRIJINA IN TOATE, RELELE PE CARE LE FAC POPORULUI ROMAN / ROMANIEI SI PANA LA ULTIMUL PARLAMENTAR, SA NUMAI AIBA, ADICA FARA SALARII, CA AU DESTULE VENITURI, NU-I PLANGEM ?! COMPONENTZII VARFULUI PIRAMIDEI SOCIALE SUNT BOGATZI " PUTREZI " DE BOGATZI, ACUM SE CEARTA INTRE EI, CARE SA ACUMULEZE CAAAAT MAI MULTA AVERE, NUMAI AU LIMITA BUNULUI SIMTZ, CA ASA SE INTAMPLA, CAND " ROZI " TOTUL / TOATE DE PE URMA CELOR CARE MUNCESC ?! EI SE CEARTA, DAND IMPRESIA OAMENILOR, CA MUNCESC, EI SUNT : LENESII SI TRANTORII ACESTEI NATZIUNI, CA LIPSA UNEI OCUPATZII REALE, DUCE LA HAOS ! CE SE SPUNE, IN POPOR : PUTUROSUL SI LENESUL, II INCURCA PE OAMENI DIN TREABA, II PUN, PE OAMENII OBISNUITZI : SARACI SI SARACITZI, INTRE EI, SI EI, ADICA CLANURILE SE LUPTA INTRE ELE , IAR OAMENII MANIFESTA, PIERZAND TIMPUL SI TZARA PIERDE PE TOATE PLANURILE : SOCIAL, ECONOMIC, TERITORIAL PRIN DEZMEMBRARE, PIERDEREA DE TERITORII SI CAND, NE VOM TREZI DIN NEBUNIA ASTA, CA TZARA NOASTRA SI NOI, PUR SI SIMPLU, VOM FI : OCUPATZI DE UNII, DE ALTZII, ORI DUSI CIIIIIIIIINE STIE PE UNDE......... , ASA SE INTAMPLA, ATUNCI, CAND : INCONSTIENTZA, INCOMPETENTZA SI LIPSA DE IUBIRE FATZA DE TZARA SI POPOR, PUN STAPANIRE PE UNII OAMENI, URMEAZA DEZASTRUL TOTAL / GENERAL !? TREZI REA NOASTRA, SA NU FIE PREA TARZIE ?!

Pagina a fost generata in 2.5574 secunde