LIVIU DRAGNEA: "Propun o soluție de stingere a conflictului. Se poate vorbi de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă"

2185
6
LIVIU DRAGNEA:
Liviu Dragnea a vorbit în premieră despre abrogarea Ordonanței de Urgență privind modificarea Codului penal. El va avea o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu și conducerea PSD și ALDE, pentu a veni cu o soluție.


"Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. 


Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulație de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. 


Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două. Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, ci ne confruntăm cu o mașină de dezinformare incredibilă în timp ce România are nevoie de liniște și stabilitate pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație", a spus Liviu Dragnea pentru DCNews.ro. 












Comentează știrea

Cand nu mai vine banu de la straini, imediat lasam ciocu mic si ne aducem aminte de populatie.
4 februarie 2017
A aflat si el

ca marile firme internationale retrag publicitatea de la A3 si Rtv si ii lasa fara bani? Daca nu mai au bani nu se mai dau dumnezei in fata babelor senile de la tara si a analfabetilor? Deja Pepsi, Coca cola si firme de medicamente au retras publicitatea de la Rtv. Au anuntat ca retrag publicitatea si Procter@Gamble, Zentiva si Glaxo (niste giganti ai medicamentelor). Acum sa-i vedem dk le mai turuie gurita aia spurcata si dk o sa se mai uite cineva la ei? Au scos din sarite si occidentul, ca de acolo le vin banii. Nu de la oamenii de la tara. Cine sunt oare vandute strainilor, nu televiziunile care se dau patrioate ???

Ionel
4 februarie 2017
Ordonanta 13

De parca nu s-ar fi facut suficient de ras dl. Dragnea ne arunca treaba cu "daca accepta premierul". Pai nici nu se pune problema asta ca doar pana acum a sters pe jos cu carpa Grindeanu. Adica sa intelegem ca el, Liviu, nu a avut nici un amestec in noaptea hotilor? Cred ca el a fost autorul moral si s-a sters la fund cu limbile lui Gringeanu si Ciordache. Nu exista nici cea mai mica rusine. Din pacate asta e clasa noastra politica. Toate partidele au asemenea exemplare. Vai de tara noastra.

MIHAI
4 februarie 2017
CAND SARPELE IESE LA DRUM

Nu ne mira atitudinea lui Dragnea si parerea lui despre manifestanti . Nimeni n-a protestat impotriva celor prevazute in Planul de guvernare . Taote manifestatiile sunt provocate de acest atac ordinar la Statul de Drept , SI DE OUG - ul dat in prima noapte de guvernare a acestui guvern marioneta . Ce ar putea cere cei care ar face o contramanifestatie ? Sa ceara mentinerea si aplicarea OUG ? Doar cretinii pot crede asa ceva . Nerusinarea lui Dragnea atinge apogeul afirmand ca manifestantii sunt de inspiratie Sorosista . A gasit imediat tapii ispasitori , pe Soros si pe Johannis . Dragnea pozeaza in salvatorul patriei afirmand ca abia tine milionul de pesedisti in frau sa nu navaleasca peste manifestanti .. Care pesedisti ? Pensionarii care asa cum stim sunt in majoritate saraci , oameni pasnici , care se bucura ca binefacatorul lor Dragnea ( Dumnezeu sa-l tina sanatos , ca la punga este destul de gros ) i-a miluit cu cativa lei la pensie ? , Ei stau linistiti in parcuri cluburi si bodega unii cu tablele altii cu berea . De revolutie le arde lor ? Salvatorul Dragnea nu se ridica nici la nivelul unei gaste care a salvat Capitoliul . Culmea gandirii marelui om politic si de stat Dragnea , o atinge cand spune ca milionul de pesedisti este extreme de nervozat ca PSD nu este lasat sa puna planul in aplicare . Aiurea . Pana si orbii din PSD vad ca guvernul PSD si-a inceput in liniste guvernarea dar facand cu totul altceva decat este prevazut in Programul de guvernare . Lasitatea este fara margini cand te ascunzi in spatele propriilor alegatori si incerci sa-i folosesti drept scut . Urmarind reportajele TV putem constata cum Marele Aliat ALDE nu stie cu s-o coteasca si unde sa se ascunda . Ditamai pesedul n-a fost in stare sa guverneze singur . Avea nevoie neaparat de valeti , de tucalari . Dle Dragnea , e bine sa-ti amintesti de chestia cu sarpele care atunci cand are dureri de cap in loc sa se duca la farmacie iese in drum , ca sa ramana fara cap . De un lucru trebuie sa fie sigur PSD . Si-a asigurat infrangerea la viitoarele alegeri si a compromis politica de stanga de tip iliescian , ceea ce poate fi cu adevarat singura realizare a dlui Dragnea .

SEVER
5 februarie 2017
numai ei?

CEI 3 COMENTATORI DE MAI SUS AU PERFECTA DREPTATE, DAR SUNT PUTIN UIMIT CA POMENIM MEREU DE DRAGNEA OMITAND NUMELE CELEI MAI MARI CURVE POLITICE --TARICEANU--. ACEST PERSONAJ MANIPULATOR BAGA FITILE, LE APRINDE SI APOI INTRA IN CONUL DE UMBRA AL DEMOCRATILOR. CEL PUTIN DRAGNEA ESTE PE ACEEASI LINIE DE LA INCEPUTUL CARIEREI LUI POLITICE. TARICEANU SARE CA UN PADUCHE LAT DE LA UNUL LA ALTUL, NUMAI CALD SA-I FIE. DESIGUR TOTI SUNT NISTE JAVRE . PROMSIUNEA DE ABROGARE SAU REBROGARE ESTE UN EXEMPLU TIPIC DE LIMBAJ DE CURVE BOLSEVICE. ADICA S-A RACIT CIORBA, NU-I NIMIC, O PUNEM LA FRIGIDER SI O REINCALZIM......

Doru
5 februarie 2017
Solutie buna !

Singura solutie , buna , eficienta , chirurgicala cumva , pentru ,,stingerea conflictului'' este sa va duceti in neantul urat mirositor din care ati venit ! Institutiile statului , apoi , trebuie sa faca demersurile necesare pentru interzicerea si dizolvarea acestor doua gasti mafiote PSD - ALDE ...

Dracnea,
5 februarie 2017
un bolsevic modern

Exista totusi un progres in gandirea bolsevicilor.Prin anii '50 vorbeau despre imperialismul american.Azi se vorbeste despre "mișcarea de inspirație soroșistă"(tot americana).In treacat fie spus ,noi avem nevoie de americani numai atunci cand primim ajutoare si tehnologie moca de la ei.Atat in vremurile staliniste cat si azi, bolsevicii romani au avut nevoie de dusmani.Daca bolsevicul nu are dusmani,atunci musai trebuie inventat un dusman sau mai multi dusmani.Numai asa bolsevicii se pot legitima in fata poporului.Partidul bolsevicilor exista pentru ca poporul roman este chinuit de sorosisti,de basisti,de UE,de macovisti,de ciolosisti de iohanisti,etc.Bolsevicii au mereu legitimitate.Cand sunt la putere, bolsevicii sunt legitimi.Cand din intamplare sunt in opozitie,inseamna ca alegerile au fost falsificate de basisti sau mai rau,de sorosisti(americani).Bolsevicii mostenesc o tara,Romania este proprietatea lor.Stefan cel Mare a fost primul bolsevic pesedist.Adevarul este rostit numai de bolsevicul pesedist.Partidele de opozitie, daca exista in Romania, sunt partide dusmanoase ,sunt partide reactionare.Observati cum poporul roman,adica poporul pesedist,adevaratul popor roman nu mai poate fi tinut in frau.Poporul roman fierbe,Dracnea nu mai rezista.Un milion de romani "adevarati" cer sa iasa in strada pentru ca presedintele Iohannis este iresponsabil.Noroc ca Dracnea iubeste Romania.Dracnea nu doreste o divizare a poporului.Mare noroc avem noi cu Dracnea asta si cu partidul-ciuma bolsevic.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Decembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : DRAGNEA anunță majorări de salarii
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : SCHIȚA NOULUI GUVERN
Pagina a fost generata in 0.6263 secunde