Liviu Dragnea: Premierul Olandei a venit în România ca să ne jignească

201
Liviu Dragnea: Premierul Olandei a venit în România ca să ne jignească - dragnea-1557577035.jpg
Liviu Dragnea a reacționat sâmbătă la declarațiile premierului olandez Mark Rutte, potrivit cărora România nu este pregătită să intre în Spațiul Schengen din cauza situației statului de drept din țara noastră.


"L-ați auzit pe premierul Olandei cum a venit în țara gazdă ca să ne jignească din nou. Pun și eu o întrebare: Ce s-a întâmplat în Olanda, unde în sistemul bancar s-au spălat miliarde de euro? Aia nu este corupție? Ce au făcut băncile, au negociat cu procurorii. 


Unii spun că supărarea vine pentru că noi n-am vrut să le vindem portul Constanța. 


Președintele Franței spunea că este îngrijorat de ce se întâmplă în România. Și eu sunt îngrijorat că în fiecare zi, mii de francezi sunt bătuți de jandarmi pe străzile din Paris. 


De ce credeți că preșdintele Românei nu l-a pus la punct nici pe premierul Olandei, nici pe Președintele Franței? Pentru că este slugă. 


Speranța lui este la stăpânii de la Bruxelles care să îi apere. 


Nicio legătură nu are intrarea nostră în Schengen cu statul de drept", a declarat Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Galați. 


Premierul Olandei, Mark Rutte, a declarat, joi, la Summitul UE de la Sibiu, că România nu este pregătită să adere la zona de liberă circulație.


"Când vă veți conforma tuturor regulilor statului de drept, democrației. Nu mergeți în direcția corectă în acest moment", a răspuns oficialul olandez, întrebat de jurnaliști când va fi România pregătită să fie admisă în Schengen. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7908 secunde