Liviu Dragnea, îndemn de la Neptun: "Să nu vă dați bătuți în fața forțelor din interior și exterior"

674
Peste 300 de tineri din PSD s-au reunit, la sfârșitul săptămânii care s-a încheiat, la Neptun, la Școala Politică de vară a Tineretului Social Democrat.


Evenimentul a debutat cu discursurile liderilor de la nivel central și local și s-a încheiat cu cel al președintelui PSD, Liviu Dragnea, care i-a îndemnat pe tineri să nu se dea bătuți în fața forțelor din interior și exterior cu care se luptă guvernanții, care vor duce până la capăt programul de guvernare.


Nu au lipsit miniștri ai cabinetului, europarlamentari, parlamentari, între aceștia fiind Lia Olguța Vasilescu, Ioana Bran, Eugen Teodorovici, Victor Negrescu, Ioan Mircea Pașcu, Gabriela Zoană, Ecaterina Andronescu, Șerban Nicolae, Gabriela Crețu, Claudiu Manda.


"Vrem să comunicăm mai bine. Unul dintre cele mai importante roluri ale noastre este acela de a crea un incubator de culturalizare politică unde să ne perfecționăm, să învățăm, și atunci când avem funcții de conducere, să nu dezamăgim și să dăm un bun randament. Vreau să construim împreună viitorul. Nu degeaba sângele e roșu și inima e pe stânga", a spus liderul TSD Constanța, Nicu Roșu. 


La rândul lui, președintele TSD, Gabriel Petrea, a făcut apel la unitate, în anul Centenar, care ar trebui să unească atât societatea, cât și scena politică românească.


Și secretarul general al PSD, Marian Neacșu, consideră că tinerii din PSD sunt o forță, iar ei ar trebui să se afle într-o permanentă campanie.


"Îmi doresc ca această campanie să nu se termine niciodată, pentru că voi aveți în primul rând datoria să fiți permanent în campanie. Trebuie să fiți cel mai important vector de imagine al partidului nostru, aveți obligația asta", a subliniat Neacșu.


El a mai spus că posturile și funcțiile obținute de tineri trebuie acoperite de fapte și i-a îndemnat pe reprezentanții TSD să se implice foarte serios în zona de comunicare virtuală, zonă în care PSD "suferă". 


La final, președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat pe tinerii social-democrați să se informeze mai bine despre cum acționează unii miliardari în unele țări, cum ar fi și țara noastră, denunțând astfel "forțe din interior și din afară cu care se bate PSD pentru a crește nivelul de trai al românilor".


"Da, românii vor să muncească, dar vor să aibă și salarii mari, pentru că și ei au copii, așa cum au și europenii și ei vor pentru copiii lor o școală bună, o educație bună, să aibă posibilitatea să plece în concediu cu copiii lor, să aibă posibilitatea să simtă și să guste viața. Și pentru asta ne batem cu niște forțe mari, și dinăuntru, și din afară. Nu sunt povești. În afară de conversațiile pe Facebook, pe care e bine să le aveți, mai citiți și alte articole interesante, știri interesante despre ce se întâmplă în lume, despre cum sunt implicați unii miliardari în unele țări și câte miliarde cheltuie, ce fac în America, ce-au făcut și la noi, ce-au făcut și în alte țări și să încercați să înțelegeți că numai cunoașterea vă va ajuta să fiți puternici în acest război în care suntem împreună - suntem o echipă", a afirmat Liviu Dragnea.


Și premierul Viorica Dăncilă a venit, sâmbătă noapte, la petrecerea de la Neptun a tinerilor social-democrați, care a încheiat ediția a doua a Școlii Politice de vară a TSD.


Viorica Dăncilă a ajuns la petrecere, care s-a desfășurat la un club aflat pe plaja din Neptun, puțin după miezul nopții, însoțită de președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.


După ce a făcut fotografii cu tinerii social-democrați, Viorica Dăncilă a petrecut puțin timp la o masă, alături de președintele TSD, Gabriel Petrea, și de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.


După aproximativ jumătate de oră, ea a plecat de la petrecerea tinerilor social-democrați, care a continuat cu un spectacol de muzică grecească.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4905 secunde