Liviu Dragnea îl "curtează" pe Mircea Geoană

243
Liviu Dragnea îl

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că și-ar dori ca Mircea Geoană să "joace un rol în sau lângă" formațiunea social-democrată. Dragnea a menționat că Mircea Geoană este un om cu foarte multă experiență și expertiză și că încearcă să-i propună o viitoare colaborare. 


"Pe mine mă interesează foarte mult Mircea Geoană, pentru că este un om cu foarte multă experiență și cu foarte multă expertiză. Dincolo de divergențele pe care le-a avut și cu mine, și cu Victor Ponta, eu aș vrea ca Mircea Geoană să joace un rol, o să încerc să mai am o întâlnire cu dum-nealui și, dacă reușim să găsim o variantă acceptabilă și de o parte și de alta, mi-aș dori ca Mircea Geoană să joace un rol în sau lângă PSD", a spus Liviu Dragnea. 


El a menționat că nu crede că PSD va încheia alianțe preelectorale, dar cu si-guranță va coopta la guvernare și alte formațiuni politice, prima opțiune fiind ALDE. 


"Din ultima cercetare sociologică, pe care o vom vedea astăzi, cel târziu mâine, se pare că susținătorii noștri doresc ca PSD să meargă singur în alegeri. PSD nu vrea să guverneze singur, chiar dacă va lua 50%. Vrem să facem alianță de guver-nare cu ALDE după alegeri. Cred că îna-inte de alegeri, alianțele, listele comune nu fac bine nici unora, nici altora", a spus Liviu Dragnea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 August 2016
Stire din Politică-Administrație : Victor Ponta  nu pleacă din PSD
Pagina a fost generata in 0.4291 secunde