Liviu Dragnea, emoții în fața judecătorilor. Trei inculpați din dosar și-au recunoscut faptele

270
Liviu Dragnea, emoții în fața judecătorilor. Trei inculpați din dosar și-au recunoscut faptele - liviudragnea5-1487086259.jpg

Articole recomandate

Trei inculpați din dosarul în care pre-ședintele PSD, Liviu Dragnea, este cercetat pentru instigare la abuz în serviciu și-au recunoscut ieri faptele și au cerut să fie judecați prin procedură simplificată de magistrații Instanței supreme, în timp ce liderul social-democraților s-a declarat nevinovat.


La termenul de ieri instanța i-a întrebat pe inculpați dacă doresc să se prevaleze de dreptul la tăcere sau să dea declarații pe parcursul procesului, dar și dacă doresc să fie judecați prin procedură simplificată.


În acest context, Adriana Botorogeanu, la data faptelor funcționar în cadrul DGASPC Teleorman, inculpată în dosar, a transmis, prin avocatul său, o cerere prin care își recunoaște faptele și dorește să fie judecată prin procedură simplificată. De asemenea, apărătorul a susținut în fața instanței că aceasta este bolnavă de cancer și nu se poate prezenta la proces.


Ulterior, și Gheorghe Nicușor, la data faptelor fost șef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare de la DGASPC Teleorman, precum și Anisa Stoica, la data faptelor funcționar la DGASPC Teleorman, le-au cerut magistraților să fie judecați prin procedură simplificată, recunoscând acuzațiile care li se aduc.


Liviu Dragnea le-a spus magistraților că nu dorește judecarea prin procedură simplificată și că se consideră nevinovat.


"Am înțeles învinuirile care mi se aduc și nu este necesar să mi se aducă explicații suplimentare. (...) Vreau să fiu audiat ulterior. (...) De asemenea, nu solicit aplicarea procedurii simplificate de judecată, deoarece mă consider nevinovat", a precizat Liviu Dragnea în fața judecătorilor.


Alte cinci persoane implicate în dosar au declarat că se consideră nevinovate și că doresc judecarea prin procedură normală, solicitând să fie audiate pe parcursul procesului.


Magistrații au stabilit un nou termen de judecată pentru data de 28 martie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3886 secunde