Liderul PSD Constanţa, Felix Stroe: „Putem obţine trei mandate la Senat şi patru la Camera Deputaţilor”

1675
Liderul PSD Constanţa, Felix Stroe: „Putem obţine trei mandate la Senat şi patru la Camera Deputaţilor” - fondconferintapsd-1604687870.jpg

Articole de la același autor

Organizaţia PSD Constanţa şi-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă online listele cu candidaţi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc la data de 6 decembrie. La Senat, lista este deschisă de Felix Stroe, urmat de Liviu Tit Brăiloiu, Daniel Georgescu, Mărioara Cojoc, Mariana Gâju, Gheorghe Manta, Gabriela Iacobici.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de Horia Țuțuianu, urmat de Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci, George Vișan, Costin Răsăuțeanu, Neculai Tănase, Luminița Vlădescu, Adriana Gheorghe, Marilena Dragnea, Silviu Gârea, Nicu Roșu, Ana Maria Oprea, Mihalache Mușat, Florin Chelaru.

Felix Stroe a declarat, printre altele, că nu este necesar ca alegerile parlamentare să aibă loc cu orice preţ pe data de 6 decembrie pentru că ne confruntăm cu pandemia de coronavirus iar sănătatea oamenilor poate fi pusă în pericol.

„Apreciem că trebuie o consultare a tuturor partidelor, să se țină cont de opinia publică. Nu cred că trebuie să ne propunem să facem alegeri cu orice preț plătit de populație, în contextul acestei pandemii. Noile măsuri sunt necesare, dar trebuiau luate de mult, discutate cu populația. Sunt măsuri generate de frică, de spaimă. Bine ar fi ca cei care au putere de decizie dacă merită plătit prețul, adică cu orice preț, pentru ținerea alegerilor. PSD consideră că alegerile nu trebuie ținute cu orice preț” a spus Stroe.

Felix Stroe a dezvăluit că organizaţia PSD Constanţa se mândreşte cu candidaţii care participă la alegerile parlamentare, mai ales că printre aceştia se află şi reprezentante ale sexului frumos.

Totodată, Stroe spune că îşi propune o colaborare bună cu presa constănţeană.

„Ne mândrim cu listele pentru Senat și Camera Deputaților, sunt opt doamne, ceea ce e relevant pentru femeile din județul Constanța, pe care le respectăm. Sunt oameni tineri, majoritatea, dar se îmbină cu experiența celorlalți colegi. Ne dorim și avem convingerea că vor atrage un vot semnificativ la alegeri. Campania se va desfășura pe Facebook, va fi una pozitivă, venim în fața cetățenilor cu ceea ce știm să facem, cu ceea ce am făcut. Faptele sunt cea mai bună garanție”, a dezvăluit preşedintele PSD Constanţa.

Liderul social democrat constănțean, Felix Stroe, a mai spus că mizează pe o echipă care poate obține două – trei mandate la Senat și patru la Camera Deputaților.

Întrebat de ce candidează pentru un post la Camera Deputaţilor, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a explicat alegerea sa.

„Experiența mea administrativă o cunoașteți, nu am făcut decât să dezvolt și să investesc. Experiența mea o pot pune în aplicare și în Parlament. Cred că sunt un plus valoare în Parlament, multe legi nu sunt cum ar trebui și trebuie schimbate”, a spus Ţuţuianu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5438 secunde