Scandal la liberali!

Liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, acuzat că a "vândut" partidul

2428
4

Articole de la același autor

Viceprimarul orașului Hârșova, liberalul Ionel Dia, s-a dezlănțuit, ieri, și a pornit un atac virulent atât la adresa primarului orașului Hârșova, Viorel Ionescu, cât și la adresa președintelui PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

Totul a pornit după ce acesta a fost ales viceprimar cu ajutorul consilierilor PSD, lucru care a nemulțumit conducerea județeană a PNL Constanța care îi impusese să nu facă pact cu "dușmanul", în speță PSD. Drept urmare, el se află la un pas de a fi exclus din partid, totul fiind doar o chestiune de timp.

În acest context, deoarece Dia este la un pas de a pierde calitatea de membru liberal și, implicit, cea de consilier local sau viceprimar, a decis că este timpul să iasă în față și să aducă fel și fel de acuzații, toate, însă, fără a fi însoțite și de probe, așa cum ar fi fost normal.

Printre altele, Ionel Dia îl acuză pe președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, că a vândut partidul pentru interese strict personale și face jocurile actualului primar de la ALDE, Viorel Ionescu, care i-ar fi promis susținere la alegerile parlamentare. În plus, Dia mai spune că organizația PNL Hârșova ar urma să fie condusă, prin interpuși, de primarul Viorel Ionescu, care nu poate pleca acum la PNL, deoarece și-ar pierde mandatul.

"Relația dintre domnul Dragomir și domnul Ionescu este una mai veche, însă aceasta se află dincolo de orice logică politică. Un președinte al unei organizații județene a PNL susține un primar ALDE (un partid aflat atât la nivel județean cât și la nivel național în alianță cu PSD) și își sacrifică propriii membri, vânzând partidul pentru interese strict personale, spre satisfacția alianței politice naționale PSD-ALDE.

Am fost loial PNL-ului și am un respect deosebit pentru oamenii care îl compun, dar consider că un asemenea gest este inadmisibil", a transmis printre altele, prin intermediul unui comunicat de presă, viceprimarul Ionel Dia.

Vizavi de toate aceste acuzații, liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, susține că nu mai este nimic de discutat, deoarece liberalul Ionel Dia este total vinovat, deoarece nu s-a conformat cerințelor partidului și s-a aliat cu PSD.

"Hârșova este un caz închis. Ionel Dia a încălcat directiva partidului și a complotat cu PSD. A greșit de nenumărate ori. Chiar și așa, el continuă să colaboreze cu cei de la PSD și știm sigur că înțelegerea lui cu PSD este mai veche. Știu, îl doare ceea ce se întâmplă, însă ar fi trebuit să se gândească înainte la consecințe. În mo-mentul de față, la Hârșova a fost dizolvat Biroul Politic Local PNL. Dia era președinte interimar, nu a fost un președinte ales. A fost numit deputatul Mihai Lupu președinte interimar acolo, iar Dia va fi exclus din partid, conform statutului. Se vor respecta toți pașii", a declarat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

La rândul lui, primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, recunoaște că nu l-a dorit și nici nu-l dorește viceprimar pe Ionel Dia, deoarece nu are încredere în el și nu poate face echipă cu acesta.

"Am spus încă din timpul campaniei că nu voi face echipă cu cineva de la alt partid, decât cu cineva de la ALDE. Eu nu pot colabora cu Ionel Dia care a fost și este în cârdășie cu cei de la PSD. Nu îl doresc viceprimar, deoarece nu am încredere în el. Nu pot să trec cu vederea tot comportamentul lui din mandatul trecut, toate relele făcute. Trebuie să înțeleagă că dragoste cu sila nu se poate. Toate acuzațiile aduse acum sunt doar declarațiile unei persoane frustrate care nu poate accepta că nu este dorită și că a pierdut. Ce se întâmplă în PNL nu știu, nu am primit nicio informare, deoarece astfel și-ar pierde și mandatul. Eu știu că el este încă membru PNL, este viceprimar, dar nu i-am dat niciun fel de atribuții și nici nu o să-i dau", a declarat primarul Viorel Ionescu.

Comentează știrea

Hollywood
21 iulie 2016
Dragomir

Caltaboșul ăsta cu ochelari are și el vreo meserie, ceva? Că-l tot vedem în capul meselor, indiferent cine dă ciolanul și plătește lăutarii.

un alegător
21 iulie 2016
știe toată lumea

De când sunt ei la conducerea PNL Constanța ăia de la PSD au făcut ce au vrut cu ei!

ath
21 iulie 2016
Ala, bala, portocala - Material educativ pentru penelei

Treaba merge bine in judetul Constanta.Opozitia s-a apucat de treaba.Dragomir face si desface,face ce a invatat.Baietii lui din teritoriu s-au apucat de crosetat.Uite ca rimeaza.Toate sunt in interesul cetateanului,ca daca nu ar fi nu s-ar mai povesti.Incepatorii se ocupa cu strangerea cotizatiilor la partid,baieti si fete din grupa mare se pregatesc pentru un loc in Parlament.Lucrurile sunt asa de complicate in PNL ca eu nu am inteles cine cu cine se cearta.In PNL se cearta om cu femeie,femeie cu femeie,om cu om,si om cu Dragomir ca in cazul de fata.Au trecut doua luni de la "marea victorie" a liberalilor din iunie 2016 si baietii astia nu s-au apucat de treaba nici azi.In conditiile astea putem sa fim convinsi ca Fagadau a castigat alegerile din 2020,2024,2028,2032.....Si-am incalecat pe-o sa si am spus povestea asa.

MIHAI
21 iulie 2016
IPOCRIZIE

Nerusinarea politicianista nu are limite . Dragomir Il acuza pe Dia ca s-a aliat cu PSD . Dar atunci cand PNL s-a aliat cu PSD si a format USL ce a fost ? PNL Constanta si-a rezolvat toate problemele si nu mai are de facut alceva decat sa provoace o furtuna intr-un pahar cu apa chioara . Dragomir se ocupa de Harsova , dar nu ne spune nimic de Constanta . Ce mai face dl Chitac ? S-a asternut o tacere suspecta .Ar fi cazul ca electoratul sa le dea o lectie partidelor care n-au facut pana acum altceva decat demagogie si coruptie si sa voteze numai cu partidele mici , indiferent care sunt acestea , pentru ca PSD si PNL sa nu mai abuzeze de putere si sa horarasca soarta noastra ca pana acum . Spertam ca dnii Hasotti si Dragomir , impreuna cu clica lor , sa dispara . Ar fi un inceput si o dovada ca se schimba ceva in politica .

Pagina a fost generata in 1.0669 secunde