Liderul CJC, la Târgul de Turism de la Berlin. "Vrem să plasăm ofertele stațiunilor din Constanța"

403
Liderul CJC, la Târgul de Turism de la Berlin.

Articole de la același autor

La invitația Ministerului Turismului, Consiliul Județean Constanța face parte dintre principalii expozanți participanți în perioada 6 - 10 martie 2019 la Târgul Internațional de Turism de la Berlin - ITB 2019. Acest eveniment este unul de impact pentru industria turistică, fiind recunoscut ca cel mai mare  târg de profil din lume. 


Seara Românească a fost deschisă oficial de către președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, împreună cu Bogdan Trif, Ministrul Turismului și Ilie Năstase, ambasador al turismului românesc. 
"Prezența noastră la acest târg este deosebit de importantă. Am avut astfel prilejul de a prezenta personal, în prima zi a târgului, câteva dintre atracțiile turistice deosebite ale județului Constanța. Vizitatorii și specialiștii în turism prezenți, în număr mare, la standul județului nostru au fost extrem de interesați de ofertele litoralului românesc. Ca reprezentant al autorității locale am obligația de a sprijini dezvoltarea industriei turistice prin promovarea întregii regiuni atât pe plan național cât și internațional. Scopul principal al prezenței noastre la acest târg este cel de a plasa ofertele estivale ale stațiunilor din Constanța, în topul preferințelor turiștilor străini", a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.


Consiliul Județean Constanța participă la Târgul Internațional de Turism de la Berlin cu un stand propriu, pus la dispoziție gratuit de către Ministerul Turismului, alături de agenții de turism, autorități locale și centrale, companii aeriene și crame de vinuri românești. La acest eveniment sunt prezenți un număr de aproximativ 10.000 de expozanți, iar numărul vizitatorilor se ridică la aproximativ 150.000 de vizitatori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6811 secunde