Liderul ALDE Constanța, Ion Popa, propus la șefia Senatului

218
Liderul ALDE Constanța, Ion Popa, propus la șefia Senatului - liderulaldeconstantaionpopa-1567523583.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții ALDE au stabilit, ieri, susținerea președintelui Organizației Județene a ALDE Constanța, senatorul Ion Popa, pentru funcția de președinte al Senatului. 


"Prima decizie e cea referitoare la susținerea colegului senator Ion Popa pentru funcția de președinte al Senatului României. A doua decizie pe care am luat-o a fost cea privitoare la pierderea calității de membru ALDE pentru persoanele care fără acceptul sau susținerea partidului acceptă funcții, conform prevederilor statutare. Aceste decizii au fost luate cu o largă majoritate. A fost prezent și domnul Meleșcanu, care și-a cerut scuze colegilor pentru situația pe care a generat-o. Nu putem accepta astfel de propunere din partea PSD, care iese din orice normă politică", a declarat, ieri, la Digi24, Călin Popescu Tăriceanu, la finalul ședinței Biroului Politic Central al ALDE. 


Decizia ALDE vine după ce grupul senatorilor PSD l-a propus pe Teodor Meleșcanu pentru șefia Senatului, după demisia din funcție a lui Călin Popescu Tăriceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2019
Stire din Politică-Administrație : Ramona Mănescu a demisionat din ALDE
Miercuri, 28 August 2019
Stire din Politică-Administrație : Un senator ALDE a trecut la PSD
Pagina a fost generata in 0.5154 secunde