Liderii PSD, în pericol de a li se cere demisia. Care ar fi motivul

222
Liderii PSD, în pericol de a li se cere demisia. Care ar fi motivul - lideriipsd-1562537798.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat, ieri, că va cere demisia tuturor președinților organizațiilor care nu-și vor îndeplini obiectivele asumate la alegerile prezidențiale, dacă social-democrații vor pierde.


"Aș cere demisia tuturor liderilor care au obținut un rezultat sub cel la care s-au angajat, dacă PSD va pierde alegeril. Fiecare județ trebuie  să-și facă o analiză și să-și propună un criteriu de performanță. Dacă lăsăm la voia întâmplării, putem avea județe care se implică și muncesc și județe care nu vor face acest lucru. Atunci este corect ca în primul rând cei care nu îndeplinesc aceste criterii să fie primii care-și dau demisia și apoi conducerea centrală", a spus Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.


Șefa PSD a răspuns astfel unui jurnalist care a întrebat-o dacă-și va da demisia de la șefia partidului în cazul în care PSD va pierde alegerile prezidențiale.


"Viitorul PSD depinde foarte mult de rezultatul pe care-l vom obține la alegerile prezidențiale. Cred că discuția noastră nu trebuie să fie despre interese personale, mize mai mari sau mai mici, mize de moment. Ea trebuie să fie despre modul în care PSD se va poziționa, despre scorul pe care-l va obține, pentru că acest scor va influența foarte mult rezultatele următoarelor două alegeri", a mai spus președintele PSD.


Potrivit acesteia, sondajul actual cu prezidențiabilii PSD va fi urmat de un altul cu cei mai buni doi candidați.
"Sunt optimistă după această zi, o zi încărcată, pentru că am văzut dorința de implicare a membrilor comitetelor executive naționale, a liderilor celor trei județe, dorința de a obține un rezultat cât mai bun și cred că acest lucru ne încurajează să mergem și în celelalte județe și să câștigăm alegerile prezidențiale", a menționat Viorica Dăncilă.


La rândul lui, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, unul dintre prezidențiabilii PSD, a apreciat rezultatul alegerilor europarlamentare drept "o sincopă".


"Ce s-a întâmplat pe 26 mai, poate că reprezintă și un efect al modului în care administrația în general se poartă, să spunem, în zona publică, fie că vorbim de blocaje, de întârzieri de avize, autorizații, aroganță poate la centru, la nivel local. Oamenii percep asta într-un mod foarte direct și o asociază guvernării, cu toate că noi am avut un alt mesaj, am dat anumite măsuri", a declarat ministrul Teodorovici. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4307 secunde