Liderii județeni ai PSD, chemați de Dragnea la București

228
2
Liderii județeni ai PSD, chemați de Dragnea  la București - lideriipsdchematidedragnea-1447428610.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a chemat pe toți liderii județeni ai partidului să stabilească, cel mai probabil, strategia partidului după învestirea Guvernului Cioloș.

Într-o ședință a Comitetului Executiv al PSD, social - democrații vor decide duminică, la Palatul Parlamentului, dacă vor vota sau nu cabinetul Dacian Cioloș.

"Pe noi ne interesează programul de guvernare și calitatea Cabinetului. Și după ce va fi învestit acest Guvern, dacă va fi învestit, o să ne uităm cu atenție la ceea ce face fiecare ministru și cum gestionează funcțiile publice, cum își aleg oamenii, cum numesc oamenii. Duminică, o să avem un Comitet Executiv Național, pentru că până duminică sper să avem și noi și opinia publică lista Cabinetului și atunci vom putea lua o decizie politică având mai multe informații", a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

În plus, potrivit unor surse din partid, conducerea lărgită a PSD va lua în discuție varianta intrării în opoziție, precum și relația cu UNPR și direcțiile prioritate de acțiune în Parlament. Conform programului, la finalul întâlnirii PSD va prezenta și Carta Albă a guvernării Victor Ponta. 

Comentează știrea

adevar
14 noiembrie 2015
adevar

Romani sa nu intra in republica mea

Rosiori de Vede
14 noiembrie 2015
Dragnea

Bravo Liviule ne mandrim cu tine,ca ne reprezinti,corect si onest un judet si o tara antreaga,ce calitate de politician a produs Teleormanu nostru.Hot,Bandit,Sarlatan,Escroc si Mincinos.Felicitari PSD Romania.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3419 secunde