Liberalul Robert Boroianu, în fruntea Consiliului Județean? "Nu m-aș da la o parte!"

858
6
Liberalul Robert Boroianu, în fruntea Consiliului Județean?

Articole de la același autor

Biroul Politic Național al PNL a validat, recent, 14 dintre propunerile de candidați ai formațiunii la funcția de primar de municipiu reședință de județ și trei nominalizări la președinția unor consilii județene. 


Cei 14 candidați validați sunt: Mircea Hava - Alba Iulia, Gheorghe Falcă - Arad, Dragoș Luchian - Bacău, Ștefan Boboc - Brăila, Emil Boc - Cluj Napoca, Pavel Badea - Craiova, Petru Mărginean - Deva, Nicușor Ciumacenco - Galați, Daniel Cârjan - Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea - Iași, Andrei Voloșevici - Ploiești, Ioan Popa - Reșița, Marius Bălașa - Slatina, Nicolae Robu - Timișoara.


Pentru președinția unor consilii județene, au fost validate următoarele nominalizări: Ionel Palar - Bacău, Alin Tișe - Cluj, Eugen Pârvulescu - Teleorman. 


Deși un județ important, liberalii de la malul mării nu se grăbesc să anunțe candidatul la Primăria Constanța, nici persoana nominalizată pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța și, cu atât mai puțin, listele cu candidații pentru consiliul local sau consiliul județean. 


În acest context, președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, Robert Boroianu, a anunțat că, cel mai probabil, candidatul PNL pentru Primăria Constanța va fi anunțat oficial după data de 15 februarie. 


"Sperăm ca după data de 15 februarie să anunțăm candidatul PNL la Primăria Constanța. După cum știți, cel preferat de noi nu este încă membru PNL", a declarat Robert Boroianu. 


Pe de altă parte, surse din interiorul partidului au precizat că cel "preferat" de liberali, respectiv, rectorul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Vergil Chițac, ar trebui să primească decizia de pensionare la începutul lunii februarie, după care va deveni membru PNL. 


În ceea ce privește persoana desem-nată pentru funcția de președinte al CJC, Robert Boroianu, a spus că nu există o nominalizare specială în acest sens. 


"Nu avem o nominalizare în acest sens. Cred că este mult mai corect întâi să vedem cine se va afla pe listă, cine va ajunge în consiliu și atunci se poate alege de ceilalți președintele. Nu cred că această funcție ar trebui dedicată cuiva anume, ci trebuie văzut ce proiecte are, ce competențe", a explicat Boroianu. 


Întrebat dacă i s-a propus nominalizarea pentru această funcție din partea PNL Constanța, Robert Boroianu a negat. 
"Nu mi s-a propus să fiu nominalizat pentru funcția de președinte al CJC, dar pot să vă spun că nu m-aș da la o parte dacă ar veni o asemenea pro-punere. Aș putea chiar spune că aș fi onorat dacă ceilalți colegi m-ar propune, deoarece asta ar însemna că proiectele mele sunt bune", a mai spus Robert Boroianu. 


Referitor la listele pentru consiliul local și județean, el a explicat că, deocamdată, nu există niște nume concrete ale unor persoane care se vor afla pe listă, însă, se lucrează la acest aspect. 
"Se lucrează la întocmirea listelor pentru consilierii locali și județeni. Sunt niște criterii stabilite de la nivel central, privind regulile generale, dar avem și noi criteriile noastre, în sensul că cei care își doresc să fie pe liste să vină cu diverse proiecte pentru comunitatea locală. A fi în consiliul local sau județean nu înseamnă numai să dai acolo un vot, eu cred că este nevoie de mult mai mult, este nevoie să te implici cu diverse proiecte pentru comunitatea pe care o reprezinți", a declarat Robert Boroianu. 


În plus, el a mai adăugat că, prin februarie-martie, ar putea apărea primele nume propuse pentru lista de consilieri și a precizat că ținta partidului pentru consiliul local este de a se câștiga peste 50% din voturi pentru a obține majoritatea. 


Comentează știrea

Lazar
21 ianuarie 2016
Consilul judetian

D-na Gorghiu Boroianu Robert Aurel e cel mai bun pentru,PNL ori ce functie,chiar si de presedinte al rominiei eu va garantez ca e dr in fraude are relati in toate structurile mafiote ale institutilor rominesti,poate SRI sau alte servici va poate furniza informati mai multe sau sunt acoperite, sau chiar IPJ cu parchetul C-ta.Voi PNL-sti veniti cu propineri si soluti de a face deratizare si desinfectie in partid si tot il propulsati pe acest infractor,sau numai propaganda faceti sa prostiti cetateni Constantei.

liberal
22 ianuarie 2016
PNLC-ta = gunoierii

Observ ca PNL, si in special PNL C-ta n-au inteles nimic din ce a cerut acest popor,REFORMA CLASEI POLITICE.Domn Boroianu,mare stab peste pravalia PNL C-ta,reforma ptr tine inseamna reciclarea traseistilor, a gunoaielor politice gen Scupra? Daca pana mai ieri partidul "interesului national" era lada de gunoi,acum hop si PNL C-ta a devenit lada de gunoi.Domn Boroianu,vrei sa transformi PNL C-ta intr-un Polaris politic,adunand toate gunoaiele?Eu zic sa-i bagi in partid si pe Mazare cu Constantinescu.Da bine la public,mai ales la ghetoul Henri Coanda. Eu daca as fi in locul dl.Vergil Chitac, as asculta sfatul lui Base, sa stau pe fund acasa.In cloaca PNL C-ta nu m-as baga ptr ca m-ar manca porcii,mai ales cei care nu vor sa inteleaga schimbarea. PS.Decat sa pun stampila pe un cap tuguiat (Oblio) de genul Boroianu sau Scupra ,mai bine stau acasa si recitesc cu placere istoria Bratienilor

europeanu
22 ianuarie 2016
Furturi pe fata,infractori cunoscuti

La Constanta nu deranjeaza nimeni caracatita pesedista de devalizare.Singurii care ar putea destructura sistemul pus la punct de infractorii mazare,strutu si porcul betiv e justitia.Dar ea,justitia super corupta,este implicata in hotii.

Nu conteaza
22 ianuarie 2016
Jean boxeaza

Robert Boroianu este garantat de Dragomir,care la randul lui este garantat de Hasotti. Hasotti a iesit din garantie dar va promit eu ca-i dau kilometrajul la zero.

Răspuns la: PNLC-ta = gunoierii
Adăugat de : liberal, 22 ianuarie 2016
Observ ca PNL, si in special PNL C-ta n-au inteles nimic din ce a cerut acest popor,REFORMA CLASEI POLITICE.Domn Boroianu,mare stab peste pravalia...
Lazar
22 ianuarie 2016
Boroianu bun pentru toate

Stimati Constanteni si cititori acest Infractor Boroianu R.Aurel,va garantez ca PNL in frunte cu d-na Deputata Dr Alina Gorghiu care nu la cunoscut la prima intrebare de jurnalisti,dupa aceeia sa convins,din informatile colegilor de partid din PNLC-ta,ca e un bun activist de partid cu relati dezvoltate pe toate domenile institutilor statului romin,care vegheza cetatenu,care au fost realizate prin fraude,evaziuni fiscale,documentatie falsa,spalare de bani si cite si cite si au facut sponzorizari.Acuma d-na Alinuta Gorghiu trece cu vederea peste cele 10 porunci care au fost intiate la PNL si cauta si foloseste tot felul de metode sal fac mare Smecher de Constanta,cred ca a fost ajutat si de SRI si DNA ca noi ca cetateni suntem luati si de prosti ca nu am avut avocati lor cu relati,influenta si descurcareti.Si Smecheri de la IPJ si Parchetul C-ta in frunte cu d-na Prc Adina Florea si Pui Zarafina si alti care sau ocupat de dosare sau facut ca nu inteleg ce einsalaciune frauda si alte escrocgeri la nivel foarte mare pentru ca ceei de la Gepeto in frunte cu Boroianu sunt Pro,Dr,Dr in doctrina de furaciuni si le gasiti scrise la IPJ si Parchet ca din toate directile centrale au fost trimise la C-ta si acolo sau musamalizat si ascuns cu adevarata Constitutie romineasca numai in favoare Infractorilor si va garantez ca si presa stie multe dar merg si ei la cacealma.

coleg
22 ianuarie 2016
boroianu

daca ne uitam ce a facut Boroianu cu Gepeto adusa la insolventa...poate baga orasul , de ce nu si judetul in insolventa......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4175 secunde