Liberalul Dragoș Angelescu, reales viceprimar al municipiului Mangalia

522
Liberalul Dragoș Angelescu, reales viceprimar al municipiului Mangalia - primariamangaliasedinta-1604688044.jpg

Articole de la același autor

Prima ședință a noului Consiliu Local Mangalia a avut loc joi, 5 noiembrie, ocazie cu care a fost ales viceprimarul orașului pentru următorii patru ani și s-au adoptat hotărârile privind alegerea președintelui de ședință, pe o perioadă de 3 luni, dar și constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local.

Conform votului aleșilor locali, consilierul PNL Dragoș Angelescu a fost reales viceprimar al municipiului Mangalia.

Un alt proiect de hotărâre adoptat în unanimitate a fost cel care a vizat constituirea comisiilor de specialitate din cadrul CL Mangalia, pe domenii de activitate, respectiv alegerea membrilor fiecărei comisii.

Astfel, CL Mangalia are trei comisii de specialitate. Comisia Economică, Fonduri Structurale Europene, Turism și Industrie, constituită din 4 consilieri PNL, 2 consilieri PSD și un consilier PER.

Comisia de Urbanism - Amenajarea Teritoriului și Juridică, formată din 3 consilieri PNL, respectiv câte un consilier de la PSD și PER.

Comisia Socială, de Sănătate, Culte și Învățământ, compusă din 3 consilieri PNL, 2 consilieri PSD, un consilier PER și un consilier de la PRO România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6475 secunde