Liberalul Bușoi, despre Cioloș: Calculele Congresului nu pot să-l includă

197
1
Liberalul Bușoi, despre Cioloș: Calculele Congresului nu pot să-l includă - liberalulcristianbusoi-1489767990.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, a spus, vineri, că ușile PNL pot fi oricând deschise pentru un om de valoarea lui Dacian Cioloș, dar calculele în vederea Congresului partidului nu pot să-l includă pe acesta. 


"Cred că ușile PNL pot fi oricând deschise pentru un om de valoarea lui Dacian Cioloș, rămâne să decidă domnia sa ce drum va apuca în viitor. Deocamdată, evaluarea mea este că în următoarele luni, poate chiar în următorul an, este foarte puțin probabil alăturarea domnului Cioloș de PNL, așa încât orice fel de calcule și proiecții se fac pentru Congresul din 17 iunie, cred că aceste calcule și proiecții nu pot să-l includă pe domnul Cioloș pentru că a declarat că în acest moment nu vrea să se alăture unui proiect politic", a spus Cristian Bușoi.


El a subliniat că nu vede nicio problemă ca unii liberali să se alăture platformei lui Dacian Cioloș, atâta timp cât este vorba de o organizație neguvernamentală.


"Sigur, pot să cred că sunt oameni din partid care s-ar alătura acestei platforme. Cât timp este o organizație neguvernamentală, nu văd absolut nicio problemă. Sincer, dacă ar deveni partid politic, atunci cineva nu poate fi în două partide politice, trebuie să opteze între PNL și un alt partid", a adăugat Bușoi.


El a mai spus că a rămas în această relație de comunicare cu Dacian Cioloș și după ce acesta nu a mai fost prim-ministru, dar nu vede acțiuni comune cu Cioloș până la clarificarea conducerii PNL.


Comentează știrea

Victor
18 martie 2017
PNL e mort,mumificat

Baieti ca Busoi ,Ciolos,nu au nimic mai bun decat de exemplu Boc sau betivanii de cartier din orice oras al tarii. Se mai mira ca PNL se tot duce de rapa. Pai ce om cu mintea normala da girul sa fie condus de niste zevzeci pentru care de fapt nu conteaza absolut deloc binele romanilor ci doar binele propriu,pozitia sociala proprie ?Discursul astora e plin de orice in afara de preocuparea sincera pentru binele romanilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde