Liberalii vor vota la vedere învestirea Guvernului Cîțu

141
Liberalii vor vota la vedere învestirea Guvernului Cîțu - dddd-1584010776.jpg
Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat joi că parlamentarii liberali vor fi prezenți la votul de învestitură a Guvernului Cîțu și că vor vota la vedere pentru noul cabinet, potrivit Agerpres.

"Vreau să vă anunț că ieri (miercuri - n.r.), în calitate de lideri de grup, împreună cu Daniel Fenechiu, am avut o întâlnire cu premierul și președintele partidului, Ludovic Orban, cu premierul desemnat, Florin Cîțu, și cu alți colegi din conducerea PNL, în care am luat decizia oficială ca parlamentarii PNL să fie prezenți astăzi la votul de învestitură a Guvernului Cîțu și să votăm pentru învestirea Guvernului. E nevoie de un guvern stabil, de un guvern cu puteri depline și ne dorim ca acest guvern să aibă toate pârghiile necesare pentru a fi angrenat total în ceea ce noi avem ca prioritate în această luptă cu pandemia de coronavirus, și anume salvarea de vieți omenești și reducerea pe cât posibil a numărului de persoane care pot fi infectate", a spus Roman la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că liberalii vor vota la vedere și a făcut apel și la ceilalți parlamentari să voteze pentru învestirea Guvernului Cîțu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5442 secunde