Liberalii vor să-și păstreze în Parlament toată logistica și după unificare

65
1
Liberalii vor să-și păstreze în Parlament toată logistica și după unificare - liberaliivorsapastrezeparlamentu-1421577188.jpg

Articole de la același autor

PNL va cere să-și păstreze spațiile, logistica, staff-ul tehnic, funcțiile în Birourile Permanente și în comisii deținute în Parlament de deputații și senatorii PNL și PDL și după unificarea grupurilor parlamentare, au precizat pentru Mediafax surse parlamentare.

"Vom cere să ne păstrăm staff-ul tehnic, spațiile, logistica, nu să stăm unii peste alții. Cred că lucrurile acestea vor fi acceptate", a menționat un parlamentar, adăugând că aleșii UNPR dețin o sală, deși sunt doar câțiva parlamentari și formează un grup comun cu PSD.


Sursele citate au spus că, din calcule făcute "pe baza algoritmului", rezultă că noile grupuri PNL din Senat și Cameră, formate în urma fuziunii grupurilor PDL cu PNL, ar trebui să dețină aceleași funcții ca și până acum în Birourile Permanente și în comisii.

Dacă această situație nu va fi acceptată, atunci "pierderile vor fi împărțite", au mai precizat sursele menționate.

În prezent, grupurile PNL și PDL își desfășoară activitatea în săli diferite, fiecare cu staff-ul și logistica sa.


La sfârșitul sesiunii parlamentare, în Biroul Permanent al Camerei s-a discutat acest subiect și a fost cerut un punct de vedere din partea Comisiei de regulament, având în vedere că fuziunea dintre PDL și PNL a avut loc în octombrie, dar au rămas cu grupuri diferite.


Comisia de regulament a decis că modificările în structura conducerii comisiilor permanente și în alte structuri se fac la începutul sesiunii parlamentare.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Life and Style : Amor fără obligații
Pagina a fost generata in 0.3071 secunde