Liberalii se pregătesc de alegeri. Cine se va ocupa de organizarea lor

231
1
Liberalii se pregătesc de alegeri. Cine se va ocupa de organizarea lor - pnlliberaliisepregatescdealegeri-1489686885.jpg

Articole de la același autor

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal s-au reunit, miercuri seara, în cadrul unei ședințe pentru a pune la punct detaliile pentru pregătirea alegerilor ce urmează să aibă loc luna următoare.


Drept urmare, liberalii l-au validat, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al Comisiei Județene de Organizare a Alegerilor pe Adrian Manole, în timp ce secretar al comisiei a fost validată Marilena Dragnea. 


Membrii BPJ al PNL Constanța au validat, tot cu unanimitate de voturi, atri-buțiile Comisiei Județene de Organizare a Alegerilor. Practic, urmează să fie analizate dosarele organizațiilor locale și stabilirea, împreună cu președinții de organizații, a calendarului convocării comitetelor de coordonare locale. Totodată, se va face verificarea tuturor membrilor filialei PNL Constanța conform datelor existente și se vor primi candidaturile pentru funcțiile de conducere la nivel local, municipal și județean. În plus, se va verifica îndeplinirea obligațiilor de membru al PNL de către toți candidații.


Printre atribuțiile Comisiei Județene de Organizare a Alegerilor se mai află și întocmirea documentației necesare procedurii de alegeri pentru fiecare organizație în parte și, nu în ultimul rând, solicitarea către BPJ a aprobării prin vot a tuturor acestor documente. 


La ședința Biroului Politic Județean al PNL Constanța a participat și fostul prim-vicepreședinte Ludovic Orban, actual-mente candidat la președinția Partidului Național Liberal, care a dorit să discute cu liberalii constănțeni. 


Comentează știrea

Lazar
17 martie 2017
Pregatirea de alegeri

Dl Ludovic Orban va recomand eu din Germania un adevarat organizator pentru Filiala PNL C-ta care la inceput nici d-na Presedinta Alina Gorghiu dr in drept PNL nu il cunostea dar intra-devar sa vazut si rezultatele,omul e specialist in fraude la Gepeto,un bun sponzor pentru partid si va face mare cinste ca reprezentant al cetatenilor constanteni pe care ii reprezinta.Eu sunt mai mult curios de cazierul lui,criterile si cele 10 porunci de incadrare in statutul dvs PNL cum au fost indeplinite,au fost eliberate adeverinte de la IPJ cred ca dl comisar sef Adrian Rapotan, dr in stinte si drept sau PCA C-ta de la d-na Prc Puiu Zarafina,Adina Florea si al-ti de evaluare ca omul e doctor profesor,in fraude si spalari de bani la firma Sc Gepeto Impex Sa Lumina.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde