Liberalii, pregătiri pentru negocieri în Consiliul Local Constanţa. "Este exclusă o alianţă cu PSD"

Luni, 28 Septembrie 2020, 16:21
1191
Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă a organizat, în urmă cu puşin timp, prima conferinţă de presă de după alegerile locale. El i-a avut alături pe Vergil Chiţac care a câştigat mandatul de primar al Constanţei şi pe Mihai Lupu care a câştigat funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.


”A fost o campanie grea deoarece am avut doi adversari politici care au coabitat împreună. Este vorba despre USR și PSD", a spus Huțucă.


El a explicat că atunci când se referă la USR se gândește la Stelian Ion deoarece el a fost cel care a decis această strategie. Referitor la alianța de care este nevoie în Consiliul Municipal Constanța, noul primar al Constanței Vergil Chițac a spus că este exclusă o alianță cu PSD.


"Președintele partidului Bogdan Huțucă este mandatat să poarte negocieri cu cei de la USR-PLUS. El va negocia funcții", a spus Vergil Chițac.


La rândul lui, Mihai Lupu, noul președinte al CJC a reiterat faptul că nu o să facă nicio alianță cu PSD în Consiliul Judeţean Constanţa. El a precizat că orice altă formaţiune care intră în CJC este luată în calcul. 
Potrivit ultimelor date parţiale, din Consiliul Judeţean Constanţa ar urma să facă parte PNL, Alianţa USR-PLUS, PSD, PMP şi Pro România. Deocamdată se aşteaptă rezultatele finale pentru repartizarea mandatelor.  


Pagina a fost generata in 0.265 secunde