Liberalii îi cer lui Dragnea să nu rezolve criza cu "jumătăți de măsură"

217
1
Liberalii îi cer lui Dragnea să nu rezolve criza cu

Articole recomandate

Liberalii îi solicită președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, să nu rezolve cu "jumătate de măsură" criza actuală, cerând respingerea OUG 13 și aprobarea OUG 14 de către Parlament, a anunțat luni liderul interimar al PNL, Raluca Turcan.


"PNL solicită domnului președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, să nu încerce rezolvarea cu jumătate de măsură a crizei acute care există în momentul de față în societatea românească. Am observat că domnul Liviu Dragnea se concentrează doar pe Ordonanța 14, care trebuie aprobată de Parlament. În momentul de față există două ordonanțe aflate pe traseul parlamentar: Ordonanța 13 care conținea albirea dosarului domnului Dragnea și ordonanța care abroga această Ordonanță 13. Indiferent de interpretările juridice în care pare expert domnul Dragnea, PNL solicită o poziție fără echivoc a celor din majoritatea parlamentară și anume - dacă nu se dorește amânarea rezolvării situației, dacă nu există doar un joc de ima-gine pentru a amăgi opinia publică, atunci parcursul legislativ al celor două ordonanțe trebuie să fie următorul: dezbaterea în Parlament și respingerea Ordonanței 13 și dezbaterea în Parlament și aprobarea rapidă a Ordonanței 14, cu un amendament de clarificare a constituționalității din această ordonanță", a declarat Turcan, la Palatul Parlamentului.


Comentează știrea

DA
14 februarie 2017
asemanare perfecta !

turcan raluca seamana perfect,foarte bine cu ana pauker comunista ! ana pauker a introdus comunismul în Romania ! Câtā asemanare între cele douå : "frumoase" si "destepte" ca si gorghiu alina si alte cåteva membre pnl ?! "FRUMOAAAAAASELOR" si "DE¦PPPPPTELOR"ca si iubitul vostru conducator, johanis kw !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2876 secunde