Liberalii din Constanța iau lecții pentru a învăța cum să comunice eficient

420
Liberalii din Constanța iau lecții pentru a învăța cum să comunice eficient - pnlcurs-1532359978.jpg

Articole de la același autor

La inițiativa Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal și a Organizației Femeilor Liberale, zeci de liberali constănțeni au participat, la finele săptămânii trecute, la evenimentul "Arta de a vorbi în public", susținut de Adriana Săftoiu, trainer și expert în comunicare.

Potrivit organizatorilor, cursul a avut ca scop comunicarea eficientă și instruirea unui număr cât mai mare de membri ai Partidului Național Liberal, aleși locali sau vectori de imagine, în vederea pregătirii acestora pentru competițiile electorale viitoare.

"Zeci de liberali constănțeni, membri ai BPM, OFL, TNL sau OPV3, au dobândit, în cadrul seminarului, noțiuni de bază despre comunicarea eficientă în public. Împreună am învățat despre cum să ne învingem teama, nesiguranța sau emoțiile atunci când vorbim cu interlocutorii noștri, dar și modalitățile de captare a atenției publicului", a declarat secretarul general adjunct al Organizației Femeilor Liberale, Carmen Alecu.

Seminarul "Arta de a vorbi în public" face parte dintr-un program de lungă durată destinat eficientizării discursului public al membrilor PNL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6767 secunde