Liberalii constănțeni strâng semnături pentru asfaltarea a două străzi

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
292
Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, și o parte dintre consilierii locali municipali s-au aflat, joi seară, în cartierul Km 4-5, pe străzile Prelungirea Câmpinei și Intrarea Ion Ursu pentru a demara campania de strângere de semnături în vederea asfaltării celor două străzi.


"Aceste două drumuri sunt efectiv de pământ și nu au fost niciodată asfaltate, deși oamenilor li s-a promis în fiecare campanie electorală că va fi rezolvată problema, care, din punctul nostru de vedere, nu mai ține de dezvoltare, ci de bun simț și de dreptul cetățenilor la condiții civilizate de trai. Din păcate, în Constanța cea bogată a primarului Făgădău, oamenii sunt nevoiți să meargă prin noroaie pentru că municipalitatea nu a găsit niciodată de cuviință a investi bani acolo unde este cu adevărat nevoie. De asemenea, sutele de persoane care locuiesc pe Prelungirea Câmpinei sunt în mare pericol în cazul unei situații de urgență deoarece deschiderea străzii nu este suficient de mare pentru a permite accesul mașinilor de pompieri sau ambulanțe", a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.  


Având în vedere situația constatată pe teren, consilierii locali ai PNL Constanța vor iniția două proiecte de hotărâri, pe care le vor pune pe masa primarului Făgădău alături de semnăturile cetățenilor din zonă.


Primul proiect de hotărâre va consta în împuternicirea primarului Decebal Făgădău pentru a iniția și duce la bun sfârșit procedurile pentru obținerea unei Hotărâri de Guvern în vederea transferului de la MApN a unei bucăți de teren situat în vecinătatea intrării pe strada Prelungirea Câmpinei. Astfel se va putea lărgi accesul pe această stradă, pentru ca mașinile serviciilor de urgență să poată interveni în caz de necesitate. 


Cel de-al doilea proiect de hotărâre prevede reabilitarea și asfaltarea celor două străzi de pământ, cu asigurarea unei lățimi suficiente pentru traficul auto și includerea fondurilor necesare pentru această investiție în bugetul anului 2020.


Pagina a fost generata in 0.3844 secunde