Liberalii constănțeni, gazde ale "Forumului antreprenorilor în administrația inteligentă"

309
Liberalii constănțeni, gazde ale

Articole de la același autor

Societatea liberală și ISP România, alături de partenerii săi europeni Martens Centre for European Studies și Fundația Hanns Seidel, organizează "Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă", ediția a III-a, în perioada 20 - 22 iunie, la Hotel Richmond din stațiunea Mamaia. 


Gazdele constănțene ale acestui eveniment unic pentru județul nostru vor fi deputatul Bogdan Huțucă și consilierul județean Bogdan Bola. Agenda evenimentului cuprinde prezentarea și dezbaterea unor soluții de tip "smart city" implementate deja în România și în Europa, prezentarea surselor de finanțare nerambursabile care pot fi utilizate atât pentru proiectele administrației locale, cât și pentru inițiative comerciale sau sociale, dar și networking cu reprezentanții acestora.
Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă aduce laolaltă reprezentanți din partea mediului de afaceri, administrațiilor locale, companiilor de consultanță pentru fonduri nerambursabile, organizațiilor neguvernamentale și unităților de educație profesională, fiind centrat pe soluțiile de tip "smart administration", "smart city", "smart education". 


În cele trei zile, profesioniști în administrație publică, dar și din mediul privat sau ONG-uri vor vorbi pe larg despre toate aceste subiecte, prin exemple concrete și de bune practici în domeniul digitalizării și administrațiilor inteligente. 
Astfel, gazdele liberale ale acestui forum își propun să realizeze un eveniment interactiv, cu vizite în teren și multe discuții deschise între factorii de decizie în domeniu, deoarece implementarea unor astfel de proiecte generează bunăstare pentru cetățeni și aduce beneficii tuturor celor implicați.


"Este absolut necesar ca administrația publică din România să depășească decalajele față de modul în care lucrează administrațiile avansate din Europa. Acest lucru este posibil doar prin digitalizare, prin regândirea relației și spațiului dintre aleșii locali, funcționarii publici și cetățeni. Orașul digital este unul prietenos, care vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor și îi face să se simtă valoroși. Aceasta este prioritatea administrației liberale", a declarat liderul liberalilor din Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3055 secunde