Liberalii au lansat un manifest și vor măsuri urgente în partid

248
1
Liberalii au lansat un manifest și vor măsuri urgente în partid - manifestpnl-1485767181.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți liberali au transmis un manifest prin care cer membrilor și simpatizanților să li se alăture pentru a aplica urgent măsurile necesare pentru reconstrucția Partidului Național Liberal.


Documentul este semnat de Dorin Dobra, Traian Dobrinescu, Stelian Dolha, Paul Dumbrăveanu, Virgil Guran, Daniel Iane, Paul Ichim, Dragoș Luchian, Ion Luchian, Viorica Marcu, Octavian Motoc, Vlad Nistor, Dragomir Tomașeschi, Lucia Varga și Radu Zlati.
Aceștia cer dizolvarea imediată a Comisiei de Unificare și înlocuirea sa cu o comisie de organizare a alegerilor interne, cu membri care nu vor candida pentru o funcție de conducere.


O altă măsură pe care o doresc luată este organizarea de alegeri pornind de la baza partidului, cu programe de viziune și acțiune politică, cu respectarea dreptului de a candida și de a alege al tuturor membrilor declarați ai PNL.
Semnatarii mai cer constituirea Comisiilor de Organizare a alegerilor la toate nivelele și în toate organizațiile partidului, constituirea unui Comitet de Dezbatere Doctrinară care să pregătească o platformă menită să fie adoptată în Congresul PNL și instituirea unui sistem electoral prin care viitorul președinte al partidului să fie desemnat prin votul tuturor membrilor PNL.


Comentează știrea

Numarul 4
30 ianuarie 2017
Nu mersi

"Lucia Varga" Nu mersi, tarana usoara.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4155 secunde