Liberalii amână discuția cu Cioloș privind "Platforma România 100"

206
Liberalii amână discuția cu Cioloș privind

Articole de la același autor

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat că liberalii au decis să amâne "puțin" convergența cu "Platforma România 100", dar că vizează într-un viitor apropiat o întrevedere cu premierul.


"Am decis astăzi, din cauza listelor și discuțiilor pe liste, să amânăm puțin convergența cu platforma. Vom merge la discuții într-un viitor apropiat, sunt convinsă, în funcție de agenda mea și agenda domnului Cioloș, pentru a putea discuta concret pe programul de guvernare al PNL cu prim-ministrul și, evident, despre platforma domniei sale", a declarat Alina Gorghiu, întrebată dacă PNL a luat vreo decizie în cadrul BPN privind poziționarea față de "Platforma România 100" prezentată de Dacian Cioloș și dacă se are în vedere o discuție cu acesta.


Conform Agerpres, ea a spus că o întâlnire cu acesta înainte de depunerea listelor ar reprezenta un "argument puternic" că formațiunea liberală nu este doar cea mai puternică platformă de susținere a sa, dar și un partid reformat care îndeplinește criteriile de integritate.


Alina Gorghiu a precizat că nu știe dacă prim-ministrul vrea sau nu să se înscrie într-un partid.
Gorghiu consideră că nu este o problemă dacă Dacian Cioloș este propus premier și după alegeri, dar nu se va înscrie într-un partid și nu va candida pentru Parlament.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9714 secunde