Deputatul Bogdan Huțucă:

"Legea salarizării bugetarilor și-a pierdut echitatea și caracterul unitar"

310
1
Deputatul PNL Bogdan Huțucă, vicepreședinte al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci din Camera Deputaților, consideră că legea salarizării bugetarilor, deși necesară, și-a pierdut, în varianta PSD, principiile de bază, respectiv, echitatea și caracterul unitar.

În schimb, el susține că domeniile privind sănătatea și învățământul sunt prioritare în viziunea Partidului Național Liberal.

"PNL a susținut și votat în comisiile de specialitate parlamentare majorările sa-lariale din sănătate și învățământ, de o creștere cu o clasă. De asemenea, PNL a susținut și o salarizare echitabilă pentru aleșii locali. La dezbateri, PSD a respins amendamentele PNL. Practic, PSD a întărit ideea sindicaliștilor din educație care spun că pentru social-democrați educația e prioritară doar pe hârtie. Pe de altă parte, în ceea ce îi privește pe funcționarii din administrație sau IT-iștii din justiție, care au fost călcați practic în picioare, PNL a votat împotriva propunerilor PSD, principalul amendament al liberalilor fiind ca niciun salariu aflat în plată să nu scadă. Majoritatea PSD-ALDE-UDMR-minorități a votat împotriva acestui amendament", declară Bogdan Huțucă.

De asemenea, parlamentarul constănțean a mai spus că Partidul Național Liberal va lua o decizie asupra Legii salarizării după ce va fi prezentată forma ei finală, urmând să susțină îndreptarea inechităților din lege. 

Comentează știrea

STOIAN STANCIU
6 iunie 2017
OFERTA DE LUCRU ACASA

OFERA DE LUCRU PENTRU ACASA.Din luna puteti sastiga 1500 RON.Castig potential(primiti acesti bani cu conditia sa obtinti rezultate corespunzatoare).Plus alte castiguri mativante.Cerem si oferim seriozitate,daca va hotarati cereti detalii la email stoian.stanciu@yahoo

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9122 secunde