Lege promulgată de Iohannis. Inspectorii antifraudă, transferați la Parchete

488
Lege promulgată de Iohannis. Inspectorii antifraudă, transferați la Parchete - legepromulgata-1573160603.jpg

Articole de la același autor

Legea prin care inspectorii antifraudă din cadrul Direcției generale în domeniu a ANAF vor fi transferați la parchete pe posturi de specialiști a fost promulgată, ieri, de președintele Klaus Iohannis. 


Actul normativ are ca obiect de reglementare reorganizarea Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF pentru asigurarea eficienței activității de prevenire și combatere a evaziunii fiscale, precum și a fraudei fiscale și vamale. Astfel, persoanele care sunt încadrate în funcția de inspector antifraudă din cadrul direcției urmează să fie transferate și reîncadrate în cadrul Parchetelor pe posturi de specialiști, conform Legii 304/2004 privind organizarea judiciară. 


Actul normativ mai stipulează că inspectorii antifraudă și inspectorii-șefi antifraudă din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală, cu excepția inspectorului general antifraudă și a inspectorilor generali adjuncți antifraudă, sunt eliberați din funcție în cazul neîndeplinirii condițiilor referitoare la promovarea evaluărilor psihologice complexe, organizate prin intermediul unităților specializate acreditate în condițiile legii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8393 secunde