Nicolae Matei:

"Le cer lui Mazăre și Constantinescu să nu dea girul instituțiilor statului să mă intimideze și să mă șantajeze"

1846
2

Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care menționează că presiunile din partea conducerii USL asupra sa pentru construcția unui centru de deșeuri la Năvodari continuă. Mai mult, spune Matei, "cea mai mare grupare mafiotă" a încercat să îi oprească depunerea jurământului, folosindu-se de "dosare fabricate de Poliția economică la comanda masonilor". Matei spune că, în această situație, se vede obligat să ceară protecție din partea statului pentru el și pentru familia sa.
"Instituții ale statului în Constanța, la comanda celei mai mari grupări mafiote, intenționa împiedicarea mea să depun jurământul în baza unor dosare fabricate de Poliția economică la comanda masonilor! Ca la jocul de șah, mutările se fac continuu! Cer public protecție din partea Statului pentru mine și familia mea! Nu voi autoriza bomba ecologică de la Năvodari! Nu sunt șantajabil! Orașul Năvodari nu este de vânzare! Se poate doar vizita. Cer public conducerii PNL Constanța să se delimiteze de delațiunile și acțiunile penale ale lui Comănescu, Pancencu și Tucan!", menționează edilul pe pagina de socializare online.

"Vă plângeați de Băsescu și voi îmi faceți mie mai rău!"
În plus, Matei solicită conducerii PSD "să nu dea girul instituțiilor statului" să îl șantajeze "folosindu-se de pozițiile lor administrative și din PSD".
"Le cer public lui Radu Mazăre și lui Nicușor Constantinescu să se delimiteze și să nu-i mai susțină pe Comănescu și Pancencu, să nu dea girul instituțiilor statului să mă intimideze și să mă șantajeze folosindu-se de pozițiile lor administrative și din PSD. Vă plângeați de Băsescu și voi îmi faceți mie mai rău! Credeți că este întâmplător că toate instituțiile statului, Curtea de Conturi, Poliția economică cu șapte echipe de control, IGSIC, Autoritatea electorală permanentă să vină înainte de alegeri în control să demobilizeze și să intimideze pe toți care mă susțin, să văd în presa plătită de Comănescu copii după documentele ridicate și să le fie puse la dispoziția lui Iurin Pancencu pentru a mă calomnia?! Dacă lucrurile vor continua așa o să regretăm regimul Băsescu! Românii nu așteaptă sânge, românii așteaptă să trăiască în democrație și siguranță, așteaptă reforme economice și administrative, locuri de muncă bine plătite! Dacă nu le facem repede, nu o să fie bine! Până acum la toate nivelele nu am făcut decât să schimbăm grupurile lor de interese cu ale noastre! Timpul trece și este neiertător!", spune Matei.
Cu privire la acest text publicat pe Facebook, Nicolae Matei a precizat pentru Cuget Liber: "Nu vreau să comentez mai mult. Cred că se înțelege exact ceea ce vreau să spun. Prin puținele cuvinte pe care le-am scris se înțeleg multe. Sper doar ca persoanele și instituțiile avizate să își facă treaba și să sancționeze aceste nereguli".
Întrebat dacă a depus plângeri penale sau alte acțiuni legale împotriva celor care fac "pressing" asupra sa, Matei a replicat: "Există câteva instituții care nu sunt atât de corupte și care vor acționa. Mai mult de atât nu vreau să spun, cei vizați știu exact despre ce este vorba".



Comentează știrea

c. neagoe
18 iunie 2012
mafia

Domnule primar , curaj! Oamenii sunt alaturi de duneavoastra ; ar fi o mare greseala aUSL-ului , sa apara un dosar "fabricat" pe numele dumneavoastra . Vin si alte alegeri si repede.Din pacate in Constanta s-a ales , in general , gresit. Oare dosarele , unele , se vor stopa ? Daca va fi asa , USL-ul va pierde in toamna . Foarte important este rolul presei. In al disprezecelea ceas trebuie sa fie foarte obiectiva .

turisti straini despre constanta de la psd-istu de serviciu (09:00:08 26 Septembrie 2011) Faptul că nu suntem bine văzuți de oamenii care trăiesc în alte țări ne-au confirmat-o turiștii de pe nava Costa Atlantica. Duminică dimineață a acostat în Portul Co
18 iunie 2012
turisti straini despre constanta de la psd-istu de serviciu (09:00:08 26 Septembrie 2011) Faptul că nu suntem bine văzuți de oamenii care trăiesc în alte țări ne-au confirmat-o turiștii de pe nava Costa Atlantica. Duminică dimineață a acostat în Portul Co

turisti straini despre constanta de la psd-istu de serviciu (09:00:08 26 Septembrie 2011) Faptul că nu suntem bine văzuți de oamenii care trăiesc în alte țări ne-au confirmat-o turiștii de pe nava Costa Atlantica. Duminică dimineață a acostat în Portul Constanța pachebotul Costa Atlantica. Imediat ce au sosit, turiștii au fost îmbarcați și conduși în zona istorică a Constanței, cu oprire la Muzeul de Arheologie. Bulgarii, francezii, nemții, spaniolii și italienii au vizitat pe rând muzeul, moscheea, au cercetat cu atenție clădirile vechi și s-au plimbat pe faleză. Nici unul nu a fost încântat de ceea ce a văzut (!), mai mult, unii au spus că se așteptau la cu totul altceva. Nici nu au sosit bine că bulgăroaicele din grup au fost abordate de doi țigănuși, care, până la urmă, au primit câțiva bani, însă turistele s-au grăbit și să concluzioneze: Este sărăcie, se vede, totul este trist și bătrânesc. Nimeni nu s-a obosit - ne referim la ghizi - să le explice că se află în zona istorică a orașului, unde e firesc să fie clădiri vechi. E drept însă că ele ar trebui reabilitate, însă asta e cu totul altă poveste. La fel ca și bulgăroaicele, și spaniolii au comentat negativ, declarându-se îngroziți de ceea ce văd! Până în momentul de față, alte grupuri de turiști sosite la bordul unor nave de croazieră au făcut declarații frumoase despre Constanța, fie pentru că într-adevăr le-a plăcut, fie din politețe. Sunt foarte multe clădiri cu geamuri sparte, multe gropi, gunoaie, e o țară săracă, a susținut spaniolul Lucia Gonzales.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3555 secunde