Deputatul Florin Gheorghe:

"Laura Georgescu nu va fi demisă pentru că este utilă lui Ghiță și lui Ponta"

174
2

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Florin Gheorghe consideră că președintele Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu, nu va fi demisă de la conducerea acestei instituții pentru că spală conștiincioasă toate rufele murdare ale PSD.

"O țară întreagă s-a scandalizat auzind limbajul de mahala al Laurei Georgescu, persoană învestită într-o funcție din care ar trebui să vegheze tocmai la decența din limbajul mass-media. Cu toate acestea, cred că limbajul și modul de exprimare mizerabil al Laurei Georgescu sunt ultimele probleme pe care le are domnia sa. Problema Laurei Georgescu este legată de faptul că a destructurat total CNA și l-a pus în slujba lui Sebastian Ghiță, Dan Voiculescu și Victor Ponta. Nu o spun eu, ci domnia sa a spus-o în cadrul înregistrărilor făcute publice de mass-media", a spus parlamentarul Florin Gheorghe.

El a adăugat că nu îl miră faptul că Victor Ponta nu recunoaște că prin semnătura sa a învestit-o în fruntea CNA pe Laura Georgescu.

"Nu mă miră, pentru că alegerile prezidențiale bat la ușă, iar Victor Ponta își dorește să strângă în menghină toată mass-media independentă din România, în special mass-media care nu-l va cânta pe el cât este de frumos și de deștept. Pentru aceasta, Victor Ponta, Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță au nevoie de o coadă de topor, iar aceasta este Laura Georgescu. Ea nu va fi demisă, iar presiunile și amenințările președintei CNA la adresa presei independente vor crește", a declarat deputatul constănțean Florin Gheorghe. 

Comentează știrea

admirator
9 iulie 2014
pai cum

s-o demita Ponta, care vorbeste cu "Fa"? Astia asa vorbesc toti. Probabil din familie si de pe strazi, unde si-au facut educatia... in tineretile revolutioanre de hamali internationali....

Comunistu'
9 iulie 2014
Ptre TAMPITI

Nebuna aia are legea de partea ei,. NU POATE FI DEMISA ASA CA LA CCR SAU CSM PARCHETE. Sunt pusi pe o perioada timp si nu pot fi demisi, cel putin pana cand se va schimb alegea.

Pagina a fost generata in 0.4709 secunde