Codrin Ștefănescu:

"La sfârșitul lui septembrie, începem sondajele în PSD pentru candidați"

165

Articole de la același autor

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, ieri, că social-democrații vor începe în luna septembrie selecția candidaților pentru alegerile locale, iar aleșii în funcție, cu probleme în justiție, vor putea să candideze pentru noi mandate, dacă stau bine în sondaje.

"Selecția candidaților începe imediat după finalizarea selecțiilor la nivelul fiecărui județ. Asta înseamnă că la sfârșitul lui septembrie începem să facem analizele pe fiecare candidat. La sfârșitul lui septembrie, începem lansarea pe piață a studiilor vizavi de mai mulți candidați la anumite zone, unde avem 2-3 variante. Vor fi făcute sondaje. La mijlocul lui noiembrie, probabil vom avea o situație mai clară, cum ne poziționăm", a declarat Codrin Ștefănescu.

Mai mult, secretarul general adjunct al PSD a spus că stabilirea candidaților va depinde și de cum merg negocierile cu UNPR, pentru formarea listelor comune. Ștefănescu a precizat că aceste discuții vor începe în luna noiembrie sau imediat după Congresul PSD. Se va decide atunci dacă UNPR va candida pe liste comune cu PSD în alegerile locale sau fiecare partid va avea liste proprii, deși cei mai mulți lideri din ambele formațiuni și-ar dori candidaturi comune. Același lucru s-ar putea întâmpla și pentru alegerile parlamentare din 2016. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Liviu Dragnea, anunțul zilei
Pagina a fost generata in 2.0376 secunde