La Mereni, probleme cu apa

165
La Mereni, probleme cu apa - primarmerenichiriacgheorghe02-1422639613.jpg

Articole de la același autor

Alimentarea cu apă în localitățile Mereni și Osmancea revine în atenția autorităților locale din comună. Deși proiectul pentru alimentare cu apă a demarat în urmă cu câțiva ani, din cauze financiare el nu a fost încă finalizat. Proiectul prevedea inițial introducerea a peste 10 km de rețea de apă atât în Mereni, cât și în Osmancea.


Lipsa banilor a fost principalul impediment, însă edilul are pentru 2015 ca scop rezolvarea problemelor de alimentare cu apă, probleme care îi afectează pe localnici de ani de zile. O altă prioritate pentru autoritățile locale din comuna Mereni, subliniază primarul Gheorghe Chiriac, o reprezintă și racordarea a încă 60 de gospodării din localitate la curentul electric. Aceste case s-au construit în urmă cu câțiva ani însă nici până în ziua de azi nu s-a reușit ali-mentarea lor cu curent electric. Atât pro-blemele legate de alimentare cu apă, cât și cele privind sistemul de iluminat public sunt chestiuni sensibile pentru localnicii din această zonă. Afectați ani la rândul ba de lipsa apei, ba de lipsa curentului, ei își pun speranța că în anul 2015 vor fi rezolvate doleanțele lor. Primarul Gheorghe Chiriac a declarat că proiectul de finanțare pentru racordarea la curent electric pentru cele 60 de case este în curs de finalizare. 


Edilul a mai adăugat că în prezent se lucrează la o grădiniță cu două clase, spațiu care va fi destinat copiilor din satul Osmancea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Accident în Mereni
Pagina a fost generata in 0.6177 secunde