Senatorul Gigi Chiru:

"La aceste alegeri ne propunem să obținem 20% și să fim al doilea partid din Constanța"

101

Articole de la același autor

Democrat-liberalii constănțeni vor da, mâine, startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc, în România, la data de 25 mai prin organizarea mai multor marșuri ce vor avea loc atât în municipiul Constanța cât și în alte localități din județul Constanța. Acțiunile vor începe la ora 16.30 iar punctul de plecare va fi sediul organizațiilor PDL. 


În cursul zilei de astăzi, președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, împreună cu alți colegi de partid, cum ar fi Iustin Fabian Roman, Zanfir Iorguș, Constantin Chirilă și George Măndilă, au organizat o conferință de presă în cadrul căreia au prezentat principalele obiective care vizează alegerile europarlamentare. 


În cadrul întâlnirii, senatorul Gigi Chiru a reamintit faptul că Organizația Județeană a PDL Constanța îl susține în această campanie electorală pe europarlamentarul Traian Ungureanu aflat la poziția a treia pe listele PDL.


"Sloganul acestei campanii este "PDL va aduce Europa în fiecare casă". În cadrul marșurilor ce vor fi organizate de organizațiile democrat-liberale vom împărți materiale informative despre obiectivele strategice ce sunt cuprinse în platforma electorală a PDL. La aceste alegeri ne propunem să obținem 20% și să fim al doilea partid din Constanța, după PSD și primul partid de dreapta, adică înaintea PNL", a declarat președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru. 


La rândul său, prim-vicepreședintele Organizației Județene a PDL Constanța, Zanfir Iorguș, a spus că PDL va avea reprezentanți în toate secțiile de votare din județul Constanța la alegerile europarlamentare. Totodată, el a anunțat că, în zilele de 14 și 15 mai, președintele PDL Vasile Blaga va fi prezent la Constanța, alături de Theodor Stolojan și de Traian Ungureanu, dar și de alți membri ai PDL. 


În ceea ce privește platforma electorală a Partidului Democrat Liberal,   reamintim că, aceasta este centrată pe trei obiective strategice,
fundamentate pe valorile și principiile europene, care vor contribui la dezvoltarea României și la ridicarea standardului de viață al oamenilor, prin stimularea investițiilor, a competitivității și crearea de noi locuri de muncă.
În altă ordine de idei, dacă ar fi să luăm în calcul activitatea eurparlamentarilor PDL de până acum, în cei cinci ani de mandat, cei 11 europarlamentari din delegația PDL în Parlamentul European au, în total, 60 de rapoarte adoptate în calitate de raportori, aproape dublu
față de eurodeputații PSD și PNL, 16 la un loc, care au lucrat și finalizat 36 de rapoarte. Astfel, prin activitatea desfășurată, PDL este pe primul loc dintre delegațiile partidelor politice din România. Cea mai importantă activitate din Parlamentul European este cea legislativă, concretizată în rapoarte, mai exact, regulamente și directive, motiv pentru care reprezentanții PDL au performat la acest nivel. Reamintim că, Partidul Democrat Liberal este membru al celei mai puternice familii politice europene, Partidul Popular European.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5935 secunde