Klaus Iohannis, tot mai aproape de convocarea unui referendum pe Justiție

100
Klaus Iohannis, tot mai aproape de convocarea unui referendum pe Justiție - klausiohannispozabunamicrofoane5-1553414359.jpg
Președintele Klaus Iohannis pare să fi decis convocarea unui referendum pe justiție, pentru ca oamenii să arate că "așa nu se mai poate". Anunțul a fost făcut, sâmbătă seară, la reuniunea tineretului națioal liberal (TNL) de la Sinaia, scrie realitatea.net

"Dacă ajung oameni în fruntea unor mari partide și pun interesul propriu deasupra intereselor românilor, deasupra intereslor României și dacă acel Guvern încep să strice temeliile statului, dacă inventează noi și noi meteode pentru a controla toate pârghiile din economie, dacă au un dublu discurs și spun una, fac alta, dacă sunt tot timpul interese proprii deasupra interesului public, atunci, dragii mei, suntem în situația de acum și problema se numește PSD."

Șeful statului a amintit că nu are nimic cu majoritatea celor care au votat PSD; pentru că au făcut-o sincer, potrivit convingerii lor. Problema, susține Klaus Iohannis, este că social-democrații au deturnat sensul votului din 2016.

"Oamenii s-au dus la vot în 2016 votând cu bună credință, au crezut ce li s-a promis, doar că din prima secundă, PSD-ul abia ajuns la guvernare, ei s-au apucat să modifice legile justiției pentru a-și apăra proprii corupți și proprii condamnați penali. De atunci ei conduc un asalt asupra democrației din România.

De aceea, dragii mei, am ajuns în situația în care suntem nevoiți să căutăm garanții pentru democrația din România. Noi nu renunțăm, noi luptăm, noi garantăm România. Împreună cu voi, cu toți românii de bună credință, noi garantăm democrația în România. Guvernarea PSD-istă a eșuat. Legile justiției au fost modifcate, întregul sistem a fost pus în dificultate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8112 secunde