Klaus Iohannis: Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic

207
Klaus Iohannis: Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic - tituscolatean-1559234812.jpg
Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va respinge propunerea PSD de a-l numi pe Titus Corlățean pentru funcția de vicepremier.


"Mi se pare o alegere total nepotrivită. Această propunere va fi clar respinsă. Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic", a spus Klaus Iohannis.


El l-a numit pe Corlățean "artizanul catastrofei de la alegerile din străinătate din 2014".


"Am primit propuneri pentru minștri, mă voi referi doar la una. Imaginați-vă că PSD nu a avut altceva mai bun de făcut decât să-l propună pe Titus Corlățean, artizanul catastrofei de la alegerile din străinătate din 2014, de la alegerile prezidențiale. Nu e suficient că PSD și-a bătut joc de români în 2014, și-a bătut joc de români în 2019, îndrăznește PSD să mi-l propună pe artizanul catastrofei de la alegerile din străinătate din 2014", a spus Klaus Iohannis.


CEX al PSD a decis marți seara să trimită la Cotroceni trei propuneri de miniștri - Ana Birchall la Justiție, Roxana Mânzatu la Fonduri Europene și Titus Corlățean pentru postul de vicepremier. 


Corlățean a fost ministru de Externe la alegerile prezidențiale din 2014, când alegătorii din Diaspora au fost împiedicați să voteze, exact cum s-a întâmplat și duminica trecută. 


În 2018, procurorii anticorupție au decis clasarea dosarului penal în care anchetau împiedicarea românilor din Diasporă să voteze la alegerile prezidențiale din 2014. Printre motive, refuzul Senatului de a aviza începerea urmăririi penale împotriva lui Titus Corlățean, la acel moment parlamentar PSD și ministru de Externe.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6571 secunde