Klaus Iohannis: "Starea de urgență se prelungește cu încă 30 de zile"

405
Klaus Iohannis:

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, ieri, prelungirea stării de urgență pe teritoriul României cu 30 de zile.

"Am emis decretul de prelungire cu 30 de zile a stării de urgență pe teritoriul României, pentru a putea fi luate în continuare cele mai eficiente măsuri împotriva Covid-19", a spus șeful statului.

El a explicat că a luat această decizie deoarece pericolul pe care îl reprezintă noul coronavirus nu a trecut, iar relaxarea restricțiilor ar duce la o creștere vertiginoasă a cazurilor de infectare.

"Pericolul nu a trecut, iar o relaxare a restricțiilor în perioada următoare, cum văd că cer cu inconștiență unii politicieni, ar duce la o creștere vertiginoasă de noi cazuri de infectare, suprapopularea spitalelor și o presiune uriașă pe sistemul nostru sanitar.

Stați acasă pentru a nu ajunge pe un pat de spital! Stați acasă pentru a ne putea recăpăta viața cât mai repede, altfel vom avea un val de îmbolnăviri și de decese foarte mare. Ar însemna că toate eforturile, toate sacrificiile pe care le-am făcut până acum ar fi fost în van", a spus șeful statului, într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4531 secunde