Klaus Iohannis: Recunoaștem și onorăm meritele tuturor pompierilor și sacrificiile pe care aceștia le fac

Vineri, 13 Septembrie 2019
110
Pompierii români s-au remarcat atât în momentele critice ale istoriei noastre, cât și în lupta de zi cu zi împotriva calamităților și dezastrelor naturale - se arată în mesajul președintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia Zilei Pompierilor.


Șeful statului amintește că în această zi este sărbătorită "lupta eroică a pompierilor militari pentru apărarea idealurilor de libertate națională".


"De asemenea, recunoaștem și onorăm meritele tuturor pompierilor și sacrificiile pe care aceștia le fac pentru a asigura un climat de siguranță pentru toți cetățenii. Pompierii români s-au remarcat atât în momentele critice ale istoriei noastre, cât și în lupta de zi cu zi împotriva calamităților și dezastrelor naturale. Prin profesionalismul și devotamentul dovedite în îndeplinirea misiunilor, sunteți continuatorii tradițiilor de glorie ale pompierilor militari care s-au jertfit pentru libertatea națiunii române", arată Iohannis în mesaj.


Potrivit acestuia, datorită curajului și spiritului de sacrificiu, pompierii reprezintă "un important factor de securitate în cadrul comunităților românești, beneficiind de încrederea populației".


"În această zi aniversară, îmi exprim aprecierea pentru întreaga dumneavoastră activitate și vă îndemn să rămâneți, în continuare, în serviciul semenilor voștri", spune șeful statului. 


Pagina a fost generata in 0.4273 secunde