Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din diaspora: "Nu veniți acasă de Paște!"

237
Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din diaspora:

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a transmis, ieri, prin intermediul unei videoconferințe, un mesaj pentru românii din diaspora, în care le-a spus că ar fi mai bine să nu vină acasă de sărbători. Președintele a reamintit că sunt restricții de circulație în Europa și că, odată ajunși la graniță, ei ar trebui să intre direct în izolare sau în carantină.

"Se apropie sărbătorile pascale. Trebuie să le spunem cu tristețe celor din diaspora, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători. În Europa, practic, nu se mai poate circula. Este foarte, foarte complicat. Iar atunci când totuși vin în țară, conform normelor în vigoare stabilite de experți, ei trebuie să intre direct în izolare sau în carantină, de la caz la caz. Și atunci, ce rost ar avea să vină, ca să ajungă în carantină sau în izolare pentru cel puțin două săptămâni?

Așadar, transmiteți pe toate canalele: românii din afara granițelor ne sunt dragi. Ne dorim să-i vedem, ne-am dori să fim împreună, dar în acest an, de aceste sărbători, nu se poate. Este trist, dar trebuie să fim sinceri pentru a nu crea așteptări care pe urmă nu se împlinesc", a spus președintele Klaus Iohannis. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1993 secunde