Klaus Iohannis lansează la Cotroceni dezbaterea națională privind viitorul Europei

133
Klaus Iohannis lansează la Cotroceni dezbaterea națională privind viitorul Europei - iohanniseuropa-1626112083.jpg
Președintele României, Klaus Iohannis, va găzdui, marți, 13 iulie 2021, la Palatul Cotroceni, evenimentul de lansare oficială a dezbaterii naționale privind viitorul Europei. Evenimentul are ca scop dezbaterea obiectivelor şi așteptărilor legate de Conferința privind viitorul Europei, precum şi lansarea unor direcții de reflecție pentru orientarea dezbaterilor cetățenești care vor avea loc la nivel național pe acest subiect, informează Administrația Prezidențială.

„La dezbatere vor participa, de asemenea, Adina Vălean, comisar european pentru transporturi, prof. univ. dr. Valentin Naumescu, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decan al Facultății de Comunicare şi Relații Publice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, şi conf. univ. dr. Cristian Pîrvulescu, decan al Facultății de Științe Politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Președintele României va avea, cu acest prilej, o intervenție în care se va referi la temele de interes pentru dezbaterea la nivel național asupra viitorului Europei, un proces care se dorește a fi în primul rând un dialog cu cetățenii europeni. Obiectivul major al dezbaterii privind viitorul Europei va fi acela de consolidare a proiectului european în beneficiul tuturor cetățenilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2751 secunde