Klaus Iohannis: "Epidemia de COVID a fost dublată de cea a dezinformării"

146
Klaus Iohannis:
În ultimul an, pandemia de COVID-19 a fost dublată de o epidemie a dezinformării, iar această epidemie de fake news a pus la îndoială eficiența vaccinurilor obținute prin metode perfecționate de-a lungul anilor, a declarat, luni, Klaus Iohannis la ceremonia de deschidere a anului universitar de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. În acest context, munca medicilor, deja grea, devine și mai dificilă, a adăugat președintele.

Potrivit Digi 24 Klaus Iohannis le-a mulțumit cadrelor medicale, dar și studenților la medicină și familie, care au fost în linia întâi în lupta împotriva pandemiei,

Șeful statului a subliniat că trebuie mai multe eforturi pentru ca oamenii să conștientizeze că cercetarea medicală și farmaceutică se bazează pe rigori științifice mai înalte chiar decât în alte domenii, pe o verificare meticuloasă a datelor și pe o monitorizare continuă a pacienților. În acest context, el a subliniat că vaccinul este cel mai eficient instrument de limitare a efectelor pandemiei și acest fapt rămâne un adevăr, indiferent de opiniile unora sau altora.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8228 secunde