Klaus Iohannis, despre anularea întâlnirii cu Donald Trump

261
Klaus Iohannis, despre anularea întâlnirii cu Donald Trump - 61963518-1531399095.jpg
Klaus Iohannis a avut o primă reacție după ce întâlnirea anunțată pentru, joi, la Bruxelles, cu președintele Statelor Unite ale Americii nu a mai avut loc.

"Cu toții am renunțat la întâlnirile bilaterale", a spus președintele Klaus Iohannis după ce întâlnirea anunțată pentru joi, la ora 11, cu președintele american Donald Trump a fost anulată.

Președintele Klaus Iohannis se află de miercuri la Bruxelles, unde a participat la Summitul Alianței Nord-Atlantice. Joi, șeful statului a participa la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de Șefi de Stat și de Guvern cu parteneri operaționali "Resolute Support".

Președintele Klaus Iohannis și omologul său american, Donald Trump, au mai avut discuții și în iunie 2017, când au și susținut o declarație de presă comună la Casa Albă. Tot anul trecut, președintele Klaus Iohannis a participat la recepția tradițională oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, și Prima Doamnă în onoarea șefilor de delegații participante la cea de-a 72-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.552 secunde