Klaus Iohannis cere Guvernului să abandoneze demersurile privind grațierea

128
1
Klaus Iohannis cere Guvernului să abandoneze demersurile privind grațierea - klausiohanniscotroceni1-1485775027.jpg

Articole de la același autor

Klaus Iohannis reacționează în urma protestelor de ieri. Președintele României a solicitat Guvernului să renunțe la demersurile privind grațierea și modificarea Codurilor Penale, argumentând că țara are de pierdut din prelungirea unei situații care a scos zeci de mii de oameni în stradă. 


"Guvernul nu poate să treacă peste voința cetățenilor, care este suverană. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată! O democrație solidă este una în care majoritățile nu abuzează de drepturile lor doar pentru că dețin, vremelnic, puterea. Solicit Guvernului să abandoneze demersurile privind grațierea și modificarea Codurilor penale. România are doar de pierdut din prelungirea acestei situații care a scos zeci de mii de români în stradă", a precizat Klaus Iohannis, în urmă cu câteva momente, într-un mesaj transmis pe Facebook. 


Comentează știrea

Dac
31 ianuarie 2017
Pnl-ul pe drumul Pntcd-ului

O minoritate formatā din penalii, penalilor ca si penalul de johanis kw, aceastā minoritate cere majoritātii guvernamentale si parlamentare, sā se supunā si sā raspundā cand li-se "scoalā" câte o ideie ! Aceastā minoritate penalā si penalul de johanis kw, sunt încurajati de cei dinafara României, pentru cā au interese mari, în sensul jefuirii si prādārii tzārii noastre la maximum si cum cei care nu iubesc : poporul român si România, sunt niste : incapabili, trādātori si neromâni pur si simplu, sunt dispusi în orice moment sā vândā celor dinafara Romaniei : tot si toate, cā nu-i doare sufletul, si nu le pasā de :nimic si nimeni ! Cine a votat cu : johanis kw si pnl, dacā mai aveti câtusi de putzinā constiintzā, sā vā parā rāu si sā numai chinuitzi poporul român, care-i pricājit si destul de amārât, de la tiranii, de : bāsescu traian si în aceastā perioadā cu johanis kw, adicā timp de 13 ani, de : chin si batjocurā, chair, nu vā este milā, cā cei care suferā, pot fi : pārintii, fratzii..... vostri ?! Majoritate, nu cedatzi, cā vā aflatzi, unde vā aflatzi, datoritā voturilor celor 4 milioane si ceva de votantzi români fideli si nu cumpāratzi !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5717 secunde