Klaus Iohannis: "Aștept să treacă moțiunea"

219
Klaus Iohannis:

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, că României i-ar fi fost mult mai bine fără PSD, șeful statului precizând că abia așteaptă să treacă moțiunea de cenzură.


"Pot să vă spun că oamenii așteaptă de la noi să rezolvăm problemele României și acest lucru nu este simplu. Haideți să vedem un pic cum am ajuns aici și de fapt unde stăm întotdeauna. Este bine sau cum se spune la noi - omului îi șade bine să înceapă să își facă un plan și începutul planului este o analiză cum stăm. Stăm prost, foarte prost", a afirmat Klaus Iohannis, la Digi24.


El a spus că mulți au votat PSD în decembrie 2016 pentru că au crezut "minciunile acestui partid, dar ulterior au început să curgă atacuri la justiție, la mediul privat, la economia reală a României".


"Am ajuns foarte prost, ba mai mult, și-au dat singuri jos guvernul, pesediștii și-au dat singuri jos guvernul sau, cum se spune la meci, și-au dat cu stângul în dreptul. Dar prin asta, din păcate, calitatea guvernării nu s-a îmbunătățit. Ba a mers din rău în mai rău. Am ajuns acum să avem un guvern care reușește contraperformanță după contraperformanță. Am definit acest guvern deja de anul trecut: un guvern eșuat, dar aceste eșecuri ne dor, acest eșecuri ale pesediștilor ne dor fiindcă se repercutează asupra vieții noastre", a mai spus Iohannis, subliniind că "României i-ar fi fost mult mai bine fără PSD". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2932 secunde