Klaus Iohannis a fost externat. Șeful statului va urma un plan de recuperare fizică

287
Klaus Iohannis a fost externat. Șeful statului va urma un plan de recuperare fizică - iohannis44-1540564304.jpg

Articole de la același autor

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost externat, vineri dimineață, de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central, după ce, în urmă cu o zi, a suferit o intervenție chirurgicală la umărul stâng.

"În cursul dimineții de astăzi, 26 octombrie a.c., președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost externat din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila cu recomandări medicale privind planul de recuperare fizică, elaborat post-operator intervenției artroscopice minim invazive practicate la umărul stâng", afirmă unitatea medicală într-un comunicat de presă.

Președintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila pentru o intervenție chirurgicală la umărul stâng, intervenția desfășurându-se conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. Potrivit SUUMC, intervenția a decurs fără probleme.

Reamintim că, pe 26 aprilie 2016, președintele Iohannis a fost internat tot la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la umărul drept. A doua zi, șeful statului a fost externat și și-a reluat activitatea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4773 secunde