Klaus Iohannis a convocat ședința CSAT

143
Klaus Iohannis a convocat ședința CSAT - csat-1576511197.jpg
Președintele Klaus Iohannis a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, marți, de la ora 11, la Palatul Cotroceni. Conform anunțului făcut de Administrația Prezidențială, pe ordinea de zi a ședinței CSAT este proiectul de buget pentru anul 2020.


"Marți, 17 decembrie a.c., începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis.


Pe ordinea de zi a ședinței se află subiectul referitor la propunerile de buget pentru anul 2020 ale instituțiilor cu atribuții în domeniul apărării țării și securității naționale", se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.


Premierul Ludovic Orban a anunțat luni că Guvernul își va asuma răspunderea pe proiectul de buget.


"Cea mai bună dată pentru plen este data de 23 decembrie. Obiectivul nostru este acela ca până la data de 31 decembrie România să aibă un buget din partea guvernului liberal.


Procedura de angajare a răspunderii permite depunerea amendamentelor. Suntem deschiși la primirea acelor amendamente care pot avea consecințe benefice asupra economiei sau asupra anumitor segmente din populație", a declarat Ludovic Orban.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9687 secunde