Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru rectificarea bugetară, abia pentru 4 septembrie

Vineri, 24 August 2018
189
Administrația Prezidențială anunță că a fost convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării, pentru avizarea bugetelor instituțiilor din domeniul securității naționale. Ședința este convocată abia pentru 4 septembrie, deși Guvernul dosarea să facă rectificarea în această săptămână sau cel târziu săptămâna viitoare.


"Secretariatul Consiliului Suprem de Apărare a Țării a inițiat procedurile pentru emiterea unei hotărâri a Consiliului referitoare la rectificarea bugetului de stat al instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale pentru anul 2018, cu acordul individual al membrilor Consiliului, notificând în acest sens și Ministerul Finanțelor Publice în data de 21 august a.c.

Conform art. 6 alin. (3) din Legea nr. 415/2002 privind organizarea și funcționarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării, pentru emiterea unei hotărâri a Consiliului este nevoie de consensul membrilor acestuia.

Întrucât nu toți membrii Consiliului au fost de acord cu avizarea propunerilor de rectificare, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru data de marți, 4 septembrie a.c., ora 13:00, având înscrisă pe Ordinea de zi analiza propunerilor de rectificare a bugetului de stat al instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale pentru anul 2018.

Secretariatul CSAT a respectat procedurile de lucru ale Consiliului, stabilite prin legea și regulamentul de organizare și funcționare", precizează comunicatul Administrației Prezidențiale, scrie stiripesurse.roArticole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2999 secunde