Kelemen Hunor: UDMR se delimitează de manifestările extremiste

76
Kelemen Hunor: UDMR se delimitează de manifestările extremiste - udmrsedelimiteaza-1449051479.jpg

Articole de la același autor

Președintele UDMR Kelemen Hunor a condamnat, într-un comunicat de presă, "intenția actului de violență care, conform informațiilor apărute în presă, urma să fie pus în practică de către președintele filialei din Târgu Secuiesc a 'Mișcării Tinerilor din 64 de Comitate' pe 1 decembrie, sub forma unui atentat'.

Președintele UDMR a punctat că organizația pe care o conduce se delimitează ferm de manifestările extremiste și pledează pentru conviețuire pașnică, respect reciproc și toleranță.

'UDMR condamnă actele de violență de orice natură și se delimitează ferm de manifestările extremiste, surse ale relațiilor tensionate dintre comunități. Considerăm că doar conviețuirea pașnică, respectul reciproc și toleranța pot călăuzi România pe calea ei spre prosperitate și spre un viitor construit temeinic de comunitățile care o alcătuiesc', a declarat Kelemen Hunor.

Acesta a adăugat că 'UDMR consideră instrumentele democrației parlamentare și cele al dialogului politic drept singurele instrumente legitime'.

Kelemen Hunor și-a manifestat, totodată, "speranța că demersurile autorităților competente vor fi corecte în ceea ce privește investigarea acestui caz".

De asemenea, președintele UDMR i-a mai îndemnat pe actorii vieții publice "la o abordare calmă și responsabilă a problemei în cauză".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.746 secunde